reklama

Odskocznia;))))

zjola - razem dziecko będziemy miały - będzie zjoana:-D:-D prawie jak Joanna :-D:-D
aniunnia - karta ciąży - piękna sprawa :tak: to teraz trzymaj kciuki za nas ;-) kurcze chyba faktycznie się wybiorę , akurat dzisiaj zarobiłam na wizytę :confused2:

reklama
Anastazja - a jak będzie chłopiec to co?
Ja bym się kopnęła do lekarza. Będziesz spokojniejsza :tak:

Anniunia - karta ciąży! No, no, no :-)

Coś się wymyśli i dla chłopca :-D
Dziewczyny zadzwoniłam do dobrego endo - i termin UWAGA!!! na 7 sierpnia!!!!:szok::confused2:
Patrzę teraz na znanylekarz.pl który jest dobry i wieczorem wybiorę kilku i będę jutro z rana dzwonić :eek:

Aniunnia- gratuluję karty ciąży i ślicznego dziecia :)super ,że wszystko jest ok
oj czuje ,że będzie testowanie za jakiś czas i mam nadzieję ,że z pozytywnymi wynikami:tak:

Cześć Babole!

Aniunia , ależ się cieszę że wszystko dobrze :) jest karta ciąży to może i na suwaczek się skusisz , co?:cool2:
Zjola , Anastazja - bardzo Wam kibicuję dziewczyny - róbcie te Dżoany :-D albo Dżonów:-D
Kobietka buziaki

A ja się chce zapisać na usg cycków (nie żeby mi coś dolegało , ale tak dla kontroli) na NFZ najbliższy termin to 2-ga połowa września , a prywatnie 150zł
chyba się zapisze i poczekam , w końcu składki płacę i wcale nie choruję , to nich mi chociaż cycki zobaczą za to :laugh2:
A w sprawie starań to u nas dalej STUDNIA - ciemno , głucho tylko moje echo słychać

Pozdrowienia dla wszystkich

Acha ! Zjola ! zmieniłam avatar na wiosenną gąsiennice:cool2:

Dziewczyny jesteście kochane... Czekam i na Was i Wasze bobaski... Zycze Wam tego z całego serduszka..
Czarna nawet nie wiesz jak innym zazdroszcze tych suwaczków, ale sama boję się swój wstawić..

Wszystkiego Najlepszego :-):-):-)
czarna - pewnie że się zapisz, płacisz to trzeba skorzystać , ja jedyne z czego korzystam z NFZ to gin i to dopiero od kilku tyg. no i raz poszłam do endo i teraz kolejne 3 mies. czekania. Mam nadzieję że wcześniej niż później Twój małżonek odtaje i sam poprosi o starania :happy2:
kobietko - to testowanie wkrótce to niby nasze? a Twoje kiedy?

Cześć wszystkim!dzisiaj rano mąż przyjechał po mnie , praktycznie o 4 nad ranem i rozmawialismy chyba jak jeszcze nigdy ...o wszystkim dosłownie, bez owijania. Jestem z synkiem w naszym domku od godziny. Pozdrawiam. Postaram sie ,,bywać,, częściej.

Mnie z kolei boli z boku pierś i tez musze sie zapisac , ale chyba zrobie to jednak prywatnie bo szybciej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry