Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
, no juz mi lepiej bo pomyślałam ze sie obraziłas , to teraz ja zmykam bo ja tutaj cały dzien siedze , normalnie nienormalna jestem chyba.paaaaaaaaaaaaa
No cóż, tak jak myślałam plamienia u mnie mogą oznaczać tylko jedno
Dzisiaj rano przylazła @. Testować więc będę za miesiąc, chyba, że plamienia będą, to mogę sobie odpuścić.
Nawet już nie jestem zła. Zła, to byłam w poniedziałek, jak zobaczyłam plamienie
Trzymajcie się babki. Do poniedziałku.
P.S. Dzisiaj przychodzi do nas znajomy, który ma szkołę nauki jazdy. Zapisuję się na prawko motocyklowe Boję się, ale raz kozie śmierć, ja to po prostu uwielbiam!
witajcie dziewczynki miłej niedzieli życzę, u mnie już po remoncie ,szafki wiszą pozostaje je napełnić nie wiem jak ja się pomieszczę Zjola- będziesz myślała o kursie to raz dwa zapomnisz o tym ,że się starasz i będzie niespodziewajka ani się obejrzysz ,a zaskoczysz Anulka-wzajemnie