reklama

Odskocznia;))))

kurcze to moze z innej beczki co? no bo gadki tutaj juz ni epomogą więc JA DZIS MAM OGORKOWĄ zupke mniam mniam ...potem chce isc na kijki ale tak na maxa sie zmęczyć. W poniedziałek mam do odebrania wyniki więc na razie sie nie martwie , wogóle wiecie ze rachunki które przyszły w piątek otwiera sie w poniedziałek??żeby weekendu sobie nie popsuć:-D:-D:-D:-Dno bo do mnie przyszedł ale walnęłam nim na szafke niech sobie poleży:-D

reklama
To ja nadal trzymam kciuki Zjola liczyłam ,że jakieś dwie kreski dziś ujrzę;-)
Anulka- dobrze , chociaż się dotleniłaś , a ja tak myślę na którą obiad zrobić , przyjdzie hydraulik to może wcześniej zjem ,żeby mnie z obiadem nie zastał nie znam się na tych rurach ,a trzeba zamontować zlew nowy i przesunąć go o 7 cm w prawo nie mam pojęcia jak to zrobić części mam tylko nie wiem jak ich użyć to niech specjalista się tym zajmie.

Kobietko no tym to juz sobie główki nie zawracaj , napewno z tyn zlewem poradzi sobie.
Kobiety a czy u Was tez tak pięknie jest dzisiaj???bo jak jutro tak będzie to ja sie pójde opalać a co!oczywiscie tylko buzke ale podobno marcowe slonce najlepiej opala .

Kaszaneczka się koleżance marzy? My robimy kaszankę zawiniętą w folię aluminową z plastrem boczusia i odrobiną kapusty kiszonej, pychota!
Kurczę i znowu mi smaka robisz, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...

reklama
Ja tu głodna siedzę ,a te o jedzeniu:cool2:ja to bym zjadła karkóweczkę w kapuście pyyyyycha:-pjadłam u szwagierki,
a dziś przyjeżdża mój tata będziemy razem meblować kuchnię bo już po remoncie ,ale puki co gotuję jeszcze w pokoju mam kuchnie w przejściu burdel na kółkach :-Da jakie zapachy idą na mieszkanie dziś mielone z ziemniaczkami i ogóreczkiem kiszonym tylko muszę się streszczać bo o 15 przyjdzie ten od rur mam nadzieję ,że dobrze mu wytłumaczę o co mi biega

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry