reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam się sobotnio coś tu pusto dzisiaj ,a ja mam wizytę u nowego ginka dzisiaj zaraz będę wychodziła muszę się jeszcze tylko umalować żeby jakoś wyglądać hehe.

Anastazja - gdzie ty się podziewasz kobitko? Czemu tak rzadko zaglądasz? Ja tęsknię :(

Kobietko - no to kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do_ti - no jak sobie nic nie wzięłam do jedzonka, to ni ma skąd wziąć a wychodzić na zewnątrz mi się nie chce.

Nie uwierzysz:-p:-p:-p
sprzedaję :-p:-p:-ptrzymajcie kciuki żeby już cały czas było tak jak ostatnie tygodnie :tak:
a tak poza tym to zbliża się termin @ i niby mówię sobie nie myśli nie licz , ale nadzieja gdzieś tam się tli.
Na 19 lipca wzięliśmy bilety z Krakowa do Gdańska 24 o 7 rano powrót , teściowie jadą odpocząć i nas zaprosili , samolotem taniej i szybciej - bo za 99 pln w jedna stronę. Postanowiłam że jak tak dalej będę myślałam o tym ze nie pojadę bo może ciaża,nie napije się bo może ciaża- KONIEC - pije, palę i się bawię :-p:-p:-p no może bez palenia :-D:-Da co tam u Ciebie? Jakieś przeczucia czy się udało ?

Anastazja - a kiedy spodziewasz się @, bo ja za tydzień. Przeczuć brak. Też piję i jem i kicham wszystko, bo przecież już przeszło 3 lata musiałabym się umartwiać. Jak by co to dzidziuś i tak łapie kontakt z organizmem matki praktycznie w dniu spodziewanej @, tak to sprytnie przyroda wymyśliła, więc nie głupieję. Fajnie jednak by było, gdybyśmy obie teraz nasze teściki pozytywne miały :)
Super, ze interes się kręci. Ja we wtorek idę na prawko jazy motocyklowe :szok:. Trzymaj za mnie kciuki. Pod koniec kwietnia albo na początku maja idę na kurs instruktora nauki jazdy, jak się uda. Od tygodnia szlifuję przepisy i odpowiadam już prawie bezbłędnie :)

Ja o dziwo odkad mierzę tempkę to mam cykle 28-29 dni :szok: czy to świadomość czy co ? może raczej podświadomość , wcześniej to miałam 28,32,26,30,35,32 itd . także wg wykresu tempki powinnam we wtorek dostać, przeczuć - żadnych, objawów? Nie wierzę w żadne ,bo u mnie w 2 ciażach nie było żadnych :no: Fajnie by było, bo już byłam na mamusiach 2011, teraz na 2012, i znowu zmiana wątku? :no:
Ja i motor , to 2 różne rzeczy :-p nie ufam tym 2 kółkom i takiej prędkości , wolę rower- też 2 kółka - ale prędkość mniejsza i po chodnikach mogę jeździć :laugh2::laugh2:

reklama
Kobietka a wywiało a tu sprzątanie, obiadek, zakupy, spacerek.... I padam. Jak u lekarza???

Zjola no niestety. Nie zapominaj o jedzonku! Też trzymam kciuki za prawko :)

Anastazja baw się, baw i nie pal ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry