Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja nie mam żadnego talentu![]()

pisalam juz laskom,ze ma moze gora 30 lat...obraczki nie nosi wiec wnioskuje,ze zonaty nie jest...ale czy ma kogos czy nie to juz nie wiem.wiem,ze ma duzo pacjentek i to w roznym wieku
.ogolnie jest bardzo spoko.mozna sie z nim dogadac w kazdej kwestii.jak przeczytalam to co anty napisalas o tej kolezance,slubie i tym przyjeciu to mnie wmurowało...ze sa tacy ludzie...w dodatq ty jestes chrzestna tej małej i taki wał odstawili??? ehh...gatto tak tak pozniej dopiero zauwazyłam
anastazja historia twojego kolegi pokazuje,ze kazdy wreszcie zazna szczescia ten kto na to zasługuje,a ten kto nie to dostanie w dupe...tak jak ta dziewczyna.ja swojego meza poznalam w podobny troche sposob,bo spotykalam sie z jego kumplem,ktory nas sobie przedstawil tyle,ze moj obecny maz poswiecal mi wiecej czasu niz tam ten wlasnie jego kolega i tak jakos zostalismy para,a ten kumpel jego obecnie jest zwiazany z mojego meza była dziewczyna z lat szkolnych i tez sie spodziewaja dziecka
takie to oto zycie pogmatwane.a o wakacjach w grecji sie dzis nasłuchalam w ddtvn.mowili dlaczego sa takie wlasnie ceny-przez to co sie tam dzieje itd.ja bym sie bala,ze nie wroce na czas do domu,bo bedzie strajk na lotnisku albo,ze w bankomatach zabraknie gotowki,bo np grecja nie dostanie kolejnej pozyczki i beda musieli wrocic do swojej waluty,a wtedy ci co przyjechali z euro beda w czarnej doooopie...podobno bardziej juz sie oplaca jechac na greckie wyspy,bo one sa tam w jakims stopniu niezalezne...wymadrzyłam sie tylko dlatego,ze dzis tak slyszalam:-) ale ceny naprawde maja kuszace... plenitude szpital to juz ostatecznosc.narazie lezakowanie w domku.miejmy nadzieje,ze ze skutkiem pozytywnym.zjola ty wierszopisarko
jaki ładny suwaczkek nowy wstawilas...
pomysł moj wykon bedzie meza...troszke mi go zal,ze sam tak wszystko musi robic,ale coz...dziewczyny mam pytanie jak mam odroznic stawianie sie macicy od rozpychania malej????
.
Nie, no ja nie wytrzymam!
Jesteście fajne babki i to wystarczy, chcecie być kolejnym Michałem Aniołem albo Mickiewiczem? Odpuście sobie, to nie ma sensu.