reklama

Odskocznia;))))

Ależ, nie! Raczej chodzi mi o to, że w tej masie ludzi na świecie, to teraz lansuje się tych, którzy wcale nie mają takiego wielkiego talentu, tylko mają tzw. plecy :( A wy macie sobie odpuścić pomniejszanie swojej wartości babki moje kochane!

reklama
Dopiero zauważyłam te nowe suwaczki Zjoli :)fajne
Karola- ja mocno trzymam kciuki aby obyło się bez szpitala
no chyba pomyślę w końcu o obiadku bo się głodna robię.

Ależ, nie! Raczej chodzi mi o to, że w tej masie ludzi na świecie, to teraz lansuje się tych, którzy wcale nie mają takiego wielkiego talentu, tylko mają tzw. plecy :( A wy macie sobie odpuścić pomniejszanie swojej wartości babki moje kochane!

Plecow tez nie mam, znaczy mam, ale moje. Wiec do doopy. Nie, tak na serio to jak sie dobrze poszuka to i sie talent znajdzie :)

Ach si si......widze ladne 2 suwaczki:)

Gatto - No i właśnie o to mi chodziło, uffffffffffffffffffffffffffffff
zaraz, zaraz to znaczy, ze Ty plecy masz do doopy?:-D No przecież każdy tak ma :-D

Ni zostawić Was na 5 minut :-p
Po kolei wycieczka na Rodos , hotel spoko z aquaparkiem - wylot z Warszawy. Odnośnie Grecji i ddtvn też to dzisiaj oglądałam i szlak mnie trafiał - TV jak ma sezon ogórkowy to się bierze za turystykę i zawsze jakiś lament podnoszą , niebezpiecznie, zabiją itd, tak samo jak jechałam do Polski to mi mówili nie mów po rosyjsku bo tam nie lubią Rosjan i Cię zabiją :szok:
aniunnia - w zeszłym roku przyszła dziewczyna w 25 tc i powiedziała że chce do Egiptu na 2 tyg i pojechała i wróciła i wszystko jest dobrze, a ostatnio gdzieś wyczytałam na blogu że wszyscy się boją tej zemsty a tak naprawdę to nie tylko inna flora ale też obżarstwo - wstyd, ale jak się niektórzy wypuszczają na ALL to jakby żarcia rok nie widzieli :-D
karola - to Ja też mam młodego , nie wiem może ze 30-35 lat góra ma, ale ma już 2 dzieci, 4 i 1 l :-p i ma brata bliźniaka który kupił sobie kawalerkę :-p:-p Jak chodziłam prywatnie to gadaliśmy o takich bzdetach , teraz na NFZ nie ma czasu , bo zapisują co 5 min i się wchodzi prawie że ze spuszczonymi majtkami :-D

Odnośnie talentu - macie racje - mam talent - do wkurzania :-D:-D:-p:-p no i jeszcze gotowania , bo mój mi zawsze powtarza że jest szczęsciarzem ze na mnie trafił :-p

apropo pleców, do męza włacie przyjechał nowy prezes - 89 rocznik :szok: wiecie w życiu chyba trzeba mieć znajomości - ten gość nie jest właścicielem firmy, tylko taką wsadzoną osobą , ale ma robotę? Ma. i to w 2 firmach jest prezesem

Anastazja wiesz co, ja jestem pewna, ze my bedziemy mialy talent do bycia mama:rofl2: ba! Mysle, ze juz go mamy, tylko trzeba go odkryc (za jakies 9 miesiecy ci pasuje?????)

reklama
anastazja ja bym się w zadnym tygodniu na wakacje nie wypusciła.. Tym bardziej zagraniczne.. To zawsze jest strach, a jak się cos przytrafi to gdzie i jaką pomoc uzyska?! Nie, nie... tio nie dla mnie.. Jeszcze takie upały jak Egipt.. Byłam tam w pazdzierniku i sie zyc nie dało taki upał... Nawet w nocy.. Co do wyzywienia ALL.. To co ludzie wyrabiają jak podadzą jakieś przekąski...to w 5 min jedzenia brakuje.. Nie wspomnę o kolejkach do baru czy przy normalnych posiłkach.. A potem w Polsce narzekanie jakie jedzenie beznadziejne itd.. Zemsty nigdy nie miałam... Tfu , tfu.. MAm jeszcze zamiar nie raz poleciec, wiec oby mnie nie spotkała.. Ale słyszałam o przypadkach kiedy ludzie pod kroplówkami lezeli przez kilka dni pobytu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry