reklama

Odskocznia;))))

Gatto - ja skorpionek listopadowy :)
Co do schroniska popieram :)

Butterfly - ty waga, jak moja mama ;)

Nisiao - ja podobno tylko mogę być w udanym związku ze skorpionem a tymczasem jakoś od 14 lat dogadujemy się z moim bliżniaczkiem :tak:

Kłaczku - ja już będe grzeczna :sorry2: A 3 tygodnie szybko zlecą i będziecie w swoim domku. Ale fajnie!

Elka - mój młody jest z 14 listopada, hihi. Co do wredoty, to się nie zgadzam ale pamiętliwa jestem :)

Zapomniałam napisać, ze dzisiaj odebrałam nowe prawo jazdy! Mogę, chociaz raczej nie mogę motórzyć
laugh.gif

Ostatnia edycja:
reklama
kłaczek jeszcze tylko 3 tyg i koniec z debilnymi chińczykami!!!!!:)))
zjola prawko jest,jeszcze się najeździsz:)))))
gatto ja jeszcze nie kupiłam moskitier,ale wiem,że jest to nieuniknione...a póki co w nocy musze wstawać i łapać komary:((((

Zjola, Ty i grzeczna! Jak mi kaktus...:-D
Gatto, teraz to sie zacznie panic! Znaczy sie pakowanie tego burdelu na akord.
Emka, tzn. ze mam TYLKO 3 tygodnie zeby wq...ic chinola i sprowokowac jakas akcje.

Rajmund i Karol koziorozce, ja rybka. Ziabka bedzie chyba wodnikiem.

kłaczek tylko wypośrodkuj to wkurw...chinoli,żeby Ci krzywdy nie zrobili:((Fasolkę wystraszą;( mam tylko nadzieję,że nie są wstanie się dowiedzieć gdzie bedziecie mieszkać...Nigdy nic nie wiadomo z psycholami. No i mam nadzieję,że pod nowym adresem nie traficie na takich świrów!!!

Dziś taki widzę wątek horoskopowy :-)ja wróciłam z aerobiku dance,cholera jasna,wole zumbe:tak:no ale z kolei na tych wiczeniach jest wiekszy wycisk,cała drżę z wysiłku:tak:i brzuch mnie narywa,nie wiem czy na @ boli mnie inaczej niż na @ tak kłuje już od tyg.już nie mam takich objawó na @ jak przed ciążą wczesniej.teraz to mi się poprzestawiało

Zabawne,po cichu liczę że moje @ nie przyjdzie i ten ból świadczy o czymś innym ,no ale czuję że to chyba na
@

Jest 7 dma rano,znowu zapowiadają z całym kraju burze.ie lubię burz jak jestem poza domem a dziś cały dzień w pracy :(
Miłego dnia dziewczyny,bez żadnych anomalii pogodowych .

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry