reklama

Odskocznia;))))

czesc Anulka... Szkoda, że straciłaś tą pracę...Nie ta to może lepsza się trafi..

Zjola a nie mowiłam, ze cycki zaczną znowu boleć? :-p

A mnie starsznie kłuje z boku... Mam nadzieję, że to od wczorajszego składania tych zaproszeń...

reklama
Aniunia , czytam .... ale gorzej z pisaniem

Siedzę z dziewczynami w domu , bo pogoda .... wiadomo , dziasiaj trochę więcej słońca to może gdzieś wyruszymy. Wczoraj w przerwach pomiędzy deszczem pojechałam z nimi do Galerii , pokupowały sobie w Smyku zabawki . Wczoraj mnie dopadło PMS , więc się nie odzywałam do nikogo , coby się nie pokłócić , nawet do T , a dziś z rana dostałam @ i już mi lepiej . Wczasy nie w tym roku , tylko dziewczyny jadą na kolonie po moim urlopie .
Męczy mnie codzienne wymyślanie obiadów , takich żeby każdemu smakowało ,brrrr. dzisiaj pomidorówka

Hejka
Anulka no jak tak mozna z ludzmi postepowac narobic nadziei a pozniej doopa, eh nie ma tego zlego napewno w koncu sie uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zjolka ciesze sie ze bimbaly bola wszystko bedzie dobrze zobaczysz:tak:
Bett wspolczuje tylko sie tam za bardzo nie stresuj:tak:

Czarna no nieciekawie macie z pogodą ...akurat na urlopie.. Wiem jak to jest kiedy dzieci w domu się nudzą.. Jak jest brzydko to dzieci mojej siostry przychodzą tu do mnie i siedzą na komputerach.. Jakby w domu było mało przed monitorem..

Anulka kochana jesteś!!!Kupię ten szampon bankowo:)))A co do fryzurki to wiem o jaką chodzi,one są podobne,tylko Marina ma bardziej w jasnym brązie,a górniaczka w blondzie.Fakt,Mariny ładniejszy kolor.
Cholera przykro mi,że z tą Twoją pracą tak wyszło:(((Nie ta to będzie inna,lepiej płatna,zobaczysz:)
aniunia farbą bez amoniaku to chyba można bez problemu w ciązy farbować,nie??Kiedys duzo o tym czytałam i przeciwwskazań nie było.
bett sama w trakcie pogrzebu bedziesz wiedziała jak się czujesz,przecież w razie w ,gdyby było dla Ciebie zbyt smutno i nerwowo,to nie wstyd,żeby opuścić uroczystość,rodzina zrozumie.
czarna ja się teraz śmieje ze znajomymi,że kiedys nikt nad dziećmi sie nie rozczulał,jadło się to co było i już,nikt nie grymasił,a teraz najlepiej by było jakby codziennie robiło się jedzonko pod smak każdego członka rodziny:)))Jeden chce zupe,inny schabowego,kolejny naleśniki itd A ty kobito stój i zarób się w tej kuchni:szok:

Hej dziewczynki
jeszcze dodam ze ta cala belissa to przereklamowana jest, tam sa tylko wyciagi z roslin,ziół, ale w sladowych ilosciach bo przetworzone, najlepiej kupic sobie zwykla witaminke a+e (takie sliskie tabletki male)i łykac magnez.

Bett, kup sobie migdaly i sobie pojadaj. Jak sie je porzadnie przezuwa przed polknieciem, lagodza zgage - sprawdzone bo to moja kumpela wierna w kazdej ciazy.
Zjola, psiapsiolka Twoja swieta racje ma, ale... Moze to mniej wygodne, ale jakie fajne!
Anulka, ja na belissie jechalam i poprawa byla zauwazalna. No, w ciazy nie chce kombinowac z zadnymi pigulami i krew mnie zalewa bo paznokcie mi sie rozwarstwiaja...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry