Kłaczku ja mam inne zdanie na temat takich suplementów z racji tego ze troszke sie uczyłam o tym i wiem ze poparte są one sztucznymi wspomagaczami.Ale jak komuś pomaga - to dlaczego nie!
Czarna ja tez wymyślam te obiadki, na dzialce mam duzo fasolki szparagowej więc to ona króluje u mnie na talerzu, ogolnie cos malo mięsa jadamy ,a moi panowie niestety ale zupką to sobie nie pojedzą.
Zjola no kolezanka calą prawde powiedziala, bez upiększania obrazu, tak to wygląda , sama wiesz ale ile radości to daje!
Czarna ja tez wymyślam te obiadki, na dzialce mam duzo fasolki szparagowej więc to ona króluje u mnie na talerzu, ogolnie cos malo mięsa jadamy ,a moi panowie niestety ale zupką to sobie nie pojedzą.
Zjola no kolezanka calą prawde powiedziala, bez upiększania obrazu, tak to wygląda , sama wiesz ale ile radości to daje!
...wczoraj ogladalismy w kamienicy,po generalnym remoncie,mieszkanko bardzo ladne,nowiuskie meble,płytki,wszystko zabudowane itd,ale ogrzewanie podlogowe,elektryczne i zezarlyby nas rachunki:-(...dzis ogladalismy drugie...bardzo zaniedbane na wstepie trzebaby było zrobic remont,a wlascicielka jeszcze chciala 1200zł kaucji...pytam za co???? za mieszkanie gdzie w wc było widac wykute rury w scianie,w pokoju stal przed wojenny segment,1 stól,4 krzesła,kanapa...masakra...bedziemy szukac dalej...anty bmw.ukochana marka mojego meza.jak ci brakuje ruchu to powykorzystuj meza w pewnych kwestiach...odrazu sie przy okazji rozgrzejesz
.

dopiero teraz mam chwilę czasu żeby tu zajrzeć
bylam u mamy dzisiaj pojechalam rowerkiem troche sie poopalalam zorganizowalam na jutro grilla i teraz odpoczywam...przez ta pogode moglabym zywcem spac