Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w tym roq tez juz to przechodzilam i w moim przypadku tylko krople pomagaja...
u mojego lekarza w przychodni nie widziałam żeby babki przynosiły swoją, ale tam bym musiała zapłacić za badanie... babka w rejestracji wpisała mi na druk badań PESEL męża a nie mój - dobrze że zauważyłam
, a później pielęgniarka do mnie z pretensjami że czemu ja mam skierowanie na 75g glukozy po 2-óch godzinach - moja odpowiedź że takie mi skierowanie dał lekarz jej nie usatysfakcjonowała, w ogóle miała muchy w nosie na moje pytanie czy po tych dwóch godzinach będę się nadal źle czuła prychnęła do mnie że czemu niby mam się źle czuć?? kurcze ja tego badania nigdy nie robiłam ale jak wszyscy mówią że jest po tym słabo i można zemdleć to chyba mam prawo tak myśleć...
i tam mają czas na wszystko, aaaa no i uczyli się też młodzi studenci i pielęgniarki ... a o tych nie wspomnę bo chodziły obrynczane jak wściekłe krowy
Mi osobiście po glukozie było dziwnie i ciągle mi się odbijało
i miałam siedzieć na poczekalni w razie wymiotów no i pilnowały mnie czy wypiłam całą glukozę, ale to pewnie zależy też od organizmu
i glukozę musiałam mieć swoją, ale to już mi lekarz mówił o tym, a Twój nie wspomniał nawet?
na szczęście dzisiaj z okiem jest już lepiej.
masz teraz moc korzystaj z niej

masakra jakaś ... no i sama wiem po sobie jak dzwoniłam do dentysty na NFZ z bolącym zębem bo mi plomba się wykruszyła to że za miesiąc mnie zapisze ... a jak zadzwoniłam za 5 minut że chcę prywatnie to miał czas nawet w ten sam dzień ... paranoja!
haha i 3 pielęgniarki ze mną walczyły :-) niestety chodzą obrynczane i wściekłe że ktoś w ogóle do nich przychodzi ... ja mam na razie spokój od igieł bo już wyglądam jak narkoman który sobie daje w żyłę