reklama

Odskocznia;))))

Zjola - dzięki mam nadzieję ,że wypocznę fakt ,że koleżanka jest w ciąży oznacza ,że powinnam ją troszkę odciążyć i pewnie to ja będę tam chodzić nad wszystkim ,ale co tam ważne ,że nawdycham się jodu może na moją tarczycę to dobrze podziała bo słyszałam ,że to pomaga na tarczycę , już mam listę zakupów które mogę zrobić tu bo tam wiadomo drogo jest ,a mięso i takie tam kupię na miejscu tutaj makaron jakiś koncentrat bo córa koleżanki lubi pomidorówkę , jakąś mąkę , przyprawy, ziemniaki,napoje , kostki rosołowe, chleb, bułka tarta to co da się przewieźć.Mam już menu na 3 dni mielone, kotlety z piersi kurczaka , pomidorówka ,a o reszcie myśli koleżanka podzielimy się pół na pół nie kupuję za dużo żeby potem tego nie przywozić z powrotem.

reklama
Kobietko, cudownego wypoczynku nad morzem i przede wszystkim słoneczka Wam życzę!!!! Jantar jest piękny - będziesz bardzo blisko mnie ;-)

Zjolu
, za wizytę &&&&

Pozdrawiam wszystkie babensssje :-)

Dzięki dziewczynki serdecznie :)
Ewelinko - to gdzie ty mieszkasz tam bliziutko?
z nikotynką ,a no jakoś idzie teraz palę e-lighta ,a potem zerówki będą już i potem koniec we wrześniu.

Cześć dziewczyny:)
Kobietko udanego wyjazdu:))) Tak myslę o Twoich zakupach...a może sprawdź w interku czy jest tam jakiś fajny normalny market jak biedrona czy tesco lub lidl.Tam ceny będą normalne jak wszędzie. Nad morzem to przede wszystkim w knajpach jest mega drogo,choć czasami idzie trafić na coś dostępnego na każdą kieszeń. Mnie to zawsze wkurzało,że głupi obiad dla dwóch osób,który wcale nie był syty,do tego piwko i bach 120zł:((( Masakra jakaś.Później niech się nie dziwią,że ludzie wolą jechac za granicę...
Zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytkę kochana:-)

Emka -podobno jest w okolicy biedronka i tam się wybierzemy na zakupy właśnie już mamy opracowany plan działania :tak:może na jakąś rybkę z M pójdę bo on uwielbia ryby ,a ja coś tam sobie zjem ,ale to raz pójdziemy i starczy bo tam bardzo drogo podobno jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry