Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kłaczku - z jednej strony wkurzają się na nas lekarze, że czytamy różne rzeczy w necie i później się wymądrzamy, a z drugiej strony taka baba się mnie pyta czemu mam tak wystawione skierowanie a nie inaczej, paranoja... powiedziała że po 75g to ja powinnam mieć pobraną po 1h i po 2h, no to ja jej mówię żeby mi pobrała krew, ja wypiję glukozę a w międzyczasie zadzwonię do lekarza i się upewnię jak powinno być na co ona że nie ma takiej możliwości bo ona musi sobie w druczku od razu odpowiednio zaznaczyć... tak jakby naprawdę nie mogła tego zaznaczyć dopiero później... co do samopoczucia po badaniu to się czułam całkiem dobrze Czarna - uuu ile kasy... te dzieci to jednak skarbonki
Widzę,że dzieje się tutaj,dzieje:-) bett najbardziej przykre jest właśnie to,że w takich instytucjach jak szpitale,poradnie bywają wredne babska czy bezduszni lekarze,a przecież wiadomo,że chodza tam różni ludzie z różnymi problemami,strachem czy chorobami...Mają już w sobie tyle emocjii,stresu,że nie jest im potrzebne dobijanie!!