bett ja tez musiala miec swoja gluzkoze o czym nie wiedzialam i musialam specjalnie schodzic na dol do apteki w przychodni i kupowac.a co do stanu po to mnie np bylo słabo i puscilam pawia,bo wiadomo trzeba byc na czczo,a 2h to dla nas duzo...kurde co jest z tymi babkami ze słuzby zdrowia??? najpierw magdalena,teraz ty...łaske robia,ze maja prace??? to niech odejda na ich miejsce bedzie wiele innych chetnych które wiedza co to kultura

...nie ma nic gorszego niz chamstwo i prostactwo

.
magdalena no to szybko ci przeszło.ja z jednym okiem meczylam sie ok 4,5 dni,a pozniej przeszlo mi na drugie...

...a co do myszy to jak jechalismy auto kupic to maz mnie zabrał,bo lubie sie targowac i mowie do goscia,ze mam nadzieje,ze cos spusci z ceny na to on,ze nie,ze nie moze,ze i tak tanio sprzedaje itd,na co ja mowie nie to nie bedzie pan miał myszy w domu

facet sie popatrzył jak na debilke i nie skumał to mu mowie,ze jak sie ciezarnej odmawia to sie myszy w domu pojawiaja i spuscil az 250zł

niech moc bedzie z nami

.
kobietko super wam sie trafilo z tym wyjazdem i w dodatq tak tanio.mam nadzieje,ze pogoda wam dopisze.ja nad morzem bylam tylko raz 3 lata temu w Sopocie,ale w przyszłe wakacje planujemy jechac z mała.nio to widze,ze juz do samego konca wakacji prawie masz grafik napiety.zapewne duzo rzeczy cie ominie na bb.

.udanych wakacji.