reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola - gratuluję udanej wizyty :-):-):-)
Emka - trzymam kciuki za wtorkową wizytę &&&&&&&&&&&&&

ja startowałam z wagi 55, ale na początku schudłam 1,5kg pomimo obżerania się i leżenia w łóżku, także nie martwcie się - Wasze (za przeproszeniem ;-)) pasożyty już Was odpowiednio wyssą :tak:

Kłaczku - ja mam podejście, że najważniejsze to się dobrze czuć w swoim ciele i nie musieć co chwilę wymieniać całej szafy na większą - miałam tak swego czasu, później schudłam ze względu na chore jelitka i nawet się cieszyłam że będę miała ciuchy na ciążę, niestety przekonałam się że w ciąży się tyje trochę inaczej... bluzki jeszcze w miarę się nadają ale spodnie musiałam kupić typowo ciążowe :rolleyes2:

JOł!pojawilo sie pytanie dotyczące rozdwajających sie paznokci , jest taki dobry krem w aptece z witaminą A , koszt około 4zł, mozna wcierac w skórki, ktore zrobią sie miękkie , w zadnym przypadku nie wycinac. Następna sprawa , kąpiel w podgrzanej oliwie z oliwek z dodatkiem cytryny, na noc rekawiczki ochronne.
Jeżeli chodzi o te ,,polepszacze,, to miałysmy okazje podczas zajęc odwiedzic laboratorium pewnej znanej firmy kosmetycznej , gdzie bylo pokazane jak niektóre ziółka nie lubią łczyc sie w calosc z innymi. Do tego zawsze dodawane są srodki wspomagające zespolenie owych cząsteczek z produktu A z produktem B. Nie pamiętam fachowo jak to sie nazywa ,w kazdym razie witamina a+e współgra z sobą idealnie , natomiast z B juz zachodzi rozszczep elementów ktore organizm nie bardzo ,,lubi,, przyswajac.I wtedy pojawia sie problem trądziku czy po prostu krostek.Taką witaminke a+e mozna rozgryść i wsmarowac w paznokietki.
A i pilnik tylko szklany!bo? bo zamyka uszczerki w paznokciach a zwykly je rozdwaja.

Witajcie kobietki, U was tez taka denna pogoda?spac sie chce.

Nie chce sie wymądrzac , jak juz to cos doradzic, więc moge równiez polecic kosmetyki firmy ,,Jadwiga,,naprawde sporo salonów kosmetycznych ,,jedzie,, na nich i ma sie dobrze.
Klientki sa mega zadowolone.
I musze sie pochwalic ze dzis od rana robilam makijaze na slub i zarobilam 300zl.

Ostatnia edycja:
Ziola gratuluję udanej wizyty;-)
Anulka robisz profesjonalne makijaże? wow, to szybciutko mi poleć dobry korektor pod oczy czy krem bo mam straszne wory:baffled: i czy to prawda że podkład najlepiej nakładać pędzelkiem?

Anulka - no ja też dzisiaj jakaś ospała jestem ale nie wiem czy to przez pogodę, bo w sumie na zewnątrz jest dosyć przyjemnie... a pilniczki papierowe są be? gratuluję takiego owocnego w zarobek dzionka :cool2:
Magdalena - ja używam pod oczy korektora L'Oreal Touche Magique i jestem mu wierna już od kilku lat. ale wiadomo że każdemu co innego pasuje. co do nakładania podkładu pędzelkiem to jakiś czas temu uwielbiałam wszelkiego rodzaju kompakty ze względu na to że nie trzeba przy nich brudzić sobie rąk, ale jako że wybór kompaktów jest bardzo mały, to właśnie przerzuciłam się na nakładanie zwykłego podkładu pędzelkiem i nie wyobrażam sobie teraz, że mogłabym się inaczej umalować. kiedyś jeszcze próbowałam z gąbeczką ale wydaje mi się że one wchłaniają dużo podkładu i są mniej higieniczne niż pędzel. jednak człowiek łatwo przyzwyczaja się do wygód... ciekawe co Ci Anulka poleci :happy2:

reklama
Bett ja też używam touche magique i jestem mu wierna ale z wiekiem potrzebuję czegoś mocniej kryjącego:-p bo ten jest rozświetlający.
Ja podkład nakładam palcami i nie raz musiałam się przebierać po zrobieniu makijażu bo się ubrudziłam, dlatego chyba wypróbuję pędzelek. Zwykły tani pędzelek do podkładu zakupiony w drogerii spełni zadanie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry