reklama

Odskocznia;))))

:-) cześć ! chwila czasu, wiec wpadam się przywitać :-) :-D rodziców odstawiliśmy na wesele i mamy wolny czas dla siebie, mieliśmy jechać do siostry ale będą u niej ich znajomi a więc my nie przeszkadzamy :-p Teraz G ma urlop więc mamy czas dla siebie, @ się skończyła więc proszę o fluidki dla mnie :) :-D

reklama
Cześć dziewczynk
Butterfly - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wy tu o makijażach ,a ja żadnych podkładów ani niczego nie używam tylko cień kredka i tusz i to wszystko jakoś tak nie mam potrzeby:tak:
ja już spakowana M też spakowałam i parę innych rzeczy wzięłam jeden garnek bo nie wiem czy tam będzie tak duży na zupkę i wezmę jeszcze miskę do mycia bo tam łazienki nie ma , jest tylko wc ,ale to też i tak na dworze wychodek także warunki będą raczej obozowe , ale damy radę najważniejsze to mieć gdzie spać :tak:jestem przyzwyczajona bo u teściów do niedawna też była miska tylko i wiadro na siku także dla mnie to nie nowość ,a dla M tym bardziej.Najgorsze jest to ,że będę miała @ jutro ,a właśnie jutro wyjeżdżamy pozostają mi tampony do kąpieli.

Magdalena - mi właśnie jeszcze wystarcza jego rozświetlające działanie i bardzo je sobie chwalę - od razu po jego nałożeniu czuję się bardziej wypoczęta, bo nie widzę swoich sińców pod oczami. co do pędzla to ja kupiłam za 30zł pędzel sephory nr 47 i jestem z niego zadowolona. to jest mój pierwszy pędzel i przed jego zakupem nie robiłam żadnego rozeznania, więc możliwe że można znaleźć coś lepszego za niższą cenę. może niech Anulka coś doradzi w tej kwestii
Butterfly - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kobietko - gdyby moja cera mi na to pozwalała to też bym nie używała podkładu, niestety jak się nie umaluję to ludzie się mnie pytają czy jestem chora :tak: życzę udanego urlopu!!!

ja już po śniadanku, idę się zaraz wyszykować i będziemy jechać w odwiedziny do teściów. w ogóle to wczoraj zmierzyłam męża w pasie i powiedziałam mu że dopóki ma w pasie więcej ode mnie to nie może mówić do mnie "gruba" ;-)

:-) hello !!!!!! co do makijażu to ja używam podkładu max factor :) i jestem z niego zadowolona :tak: do tego kuleczki brązujące,trochę różu hmm cień do powiek brokatowy bo takie lubię jak się nad okiem błyszczą :-D no i tusz do rzęs :) polecam lash architeckt 3d :) i błyszczyk i wsio :-D

14095.jpg
coś takiego tylko ja mam ciemny :)
biggrin.gif
! u mnie zimno i pochmurno. W końcu wygmerałam się z łóżka bo w domu wylądowaliśmy o 4;30
p.gif
i poszłam spać dalej, ale mój pies wie jak zdemotywować człowieka i urządzał serenady
sorry2.gif
confused8gj.gif
Dziś dzień lenia, po południu pójdę się ogarnąć i o 20;30 idziemy na imprezę
p.gif
haha, Buziaki dla Was :) miłego dnia
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

hej!
Bett co do pilnikow to papierowy zalezy jakiej scieralnosci,ale one glownie slużą do skracania , polerowac nalezy szklanym.
Zjola a ciekawe gdzies to wybyla co??chlopa w domu ni ma to sie szaleje co?:-D
Pozdrowionka
Magda napisalam Ci info,buziaki.

Anulka - ja wszystko widzę! Byłam w Cieszynie u koleżanki. Dzisiaj wybrałyśmy się na Czantorię przez Małą Czantorię. Super wycieczka. Nie powiem zapraszał nas zabójczy przystojniak na grilla, ale mnie ciężarnej matce nie uchodzi :sorry2: Grzecznie zatem odmówiłyśmy i poszłyśmy w swoją stronę, ale ciacho było nie powiem :tak:. Wnioskuję, że nie jest ze mną tak źle, jak mnie jeszcze podrywają :-D

Witam dziewczynki po weekendzie...
Wszytskie coś tam robicie a ja nigdy nie mam pomysłu na te wolne dni.. Wczoraj przesiedzieliśmy pół dnia zastanawiając się gdzie by tu się przejechać.. No i wylądowaliśmy tylko na lodach w Busku ( gdzie lody mam u siebie w barze :-D )...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry