reklama

Odskocznia;))))

Zjola - ja nie wymiotowałam ani razu, ale potrafiło mnie czasem przez cały dzień mdlić
Butterfly - uuu odciski... no to się wybawiłaś. pewnie! jak masz mężusia w domu to z niego korzystaj :tak:

reklama
Cześć dziewczyny:)
Zjola no ja Cię bardzo proszę!!!Mdłości a zdrowe dziecko nie mają nic wspólnego.Każda ciąża jest inna. Na moim przykładzie-mega mdłości 24h nie pozwalające normalnie funkcjonować od około 7 tc,od 11tc wymioty nocne...i co???Jeśli to miało być oznaką zdrowej prawidłowo rozwijającej się ciąży to gdzie są moje dzieci????
Kochana ja mam nadzieję,że tym razem ciąża u mnie przejdzie gładko,bez tak fatalnego samopoczucia.Teraz chce się cieszyć tym stanem a nie leżeć miesiącami w łóżku nieprzytomna...

Ja i tak osiwieję do tego 3 sierpnia :(
Rozmawiałam z moim M. Dorobił się anginy w tej Japonii biedaczek :( Zamiast się z nim witać, to ja będę uciekać, żeby się nie zrazić!

To bardzo nieładnie z jego strony:-DJak teraz będziecie się witać po takiej rozłące??Ale pechowo wyszło:( Może kupcie sobie takie maseczki ochronne,wtedy bedziecie mogli sie tulać i tulać:-)Tylko mi się nie całować;-)
A ja dzisiaj wstałam i mam takie adhd,że nie mogę usiedzieć w miejscu...pewnie to ze strachu przed jutrem hheheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry