reklama

Odskocznia;))))

buterfly no to musisz zrobic porzadek z oczkami.ja tez powinnam isc do oklulisty,bo z bliska czasem obraz mi sie rozmazuje.teraz dopiero zauwazyłam,ze jestes zarejestrowana na bb od czerwca a masz natrzaskane tyle postów co ja prawie...jak ty to robisz?????:szok::szok:

reklama
czesc kochane;-)karola autko super:-)emka nawet nie wiesz jak sie cieszę ze sie udalo zycze ci z calego serduszka i trzymam kciuki&&&&&&&&& oby wszystko skonczylo sie wielka radoscia ;-)GRATULACJE i buziaki dla ciebie i brzusia:tak:duzo spokoju i wiary w to ze bedzie dobrze;-)anulka znajdziesz lepsza prace niech zaluja ze cie nie maja:-)

Pozdrawiam was wszystkie kochane:*

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Karola niezłe pędzidełko:-) i gratuluję zapuszczonych pazurków:tak:
Ziola jedni chcą mieć spokój a inni zmieniać pieluchy, już raz to przeszłaś i nic cię nie zaskoczy, chyba że będzie mała ziolka czego ci serdecznie życzę:tak:
Kobietko wrzuć fotkę swoich pasemek, bo zapisałam się już do fryzjera ale nie mam pojęcia jak się ufarbować, jest teraz tyle możliwości że nie mogę się zdecydować:-p
Mi dzień nie zaczął się najlepiej, obudziłam się z czerwonym zapuchniętym okiem z jęczmieniem na powiece więc przed pracą wpadłam do przychodni zapisać się do lekarza bo wszystkie maści są na receptę. Po pracy zadowolona pojechałam do lekarza gdzie nie musiałam czekać w kolejce, jednak po wejściu do gabinetu usłyszałam od pani dr nie ma mojej karty. Wróciłam do rejestracji i pytam dlaczego, na co Pani mówi że nie zaniosła karty bo muszę pokazać dokument potwierdzający moje ubezpieczenie inaczej nie wejdę do lekarza. Zawsze staram się mieć w domu druk RMUA ale teraz pracuję w oddziale firmy gdzie na druk muszę zawsze poczekać bo kadrowa pracuje tylko 3 dni w tyg. Tłumaczę w rejestracji ale baba nadal się upiera więc się wkurzyłam i mówię że nie ma prawa mi odmówić wizyty a ja mogę dostarczyć druk w ciągu 7 dni bo takie jest prawo. Na co ona zaskoczona niegrzecznie odpowiada że w takim razie za leki będę płaciła 100%, wyobraźcie sobie że weszła ze mną do gabinetu i powiedziała pani dr że ma wypisać receptę na 100% bo mam nieważne ubezpieczenie. Już nie chciało mi się nawet z nią kłócić i chciałam tylko dostać receptę aby doprowadzić oko do porządku, ale jak tylko dostanę nowy druk RMUA to odwiedzę panią w rejestracji i powiem jej kilka słów.

Ostatnia edycja:
magdalena da bezszczelne osobki u nas z kolei jest wscibska farmaceutka:tak:tez wymyslaja kiedys szlo sie z ksiazeczka kartka wyrwana i czesc a teraz szaleja:wściekła/y:

Elka - starałam się nie stresować ale jak zobaczyłam trumnę to się rozkleiłam. na szczęście mam to już za sobą. miłej nocki życzę!
Kłaczek - dzięki, kupiłam sobie migdały ale w płatkach i się dziwiłam czemu nie działają... :rolleyes2:
Dulano - pozdrawiam :happy:
Karola - gratuluję nieobgryzania pazurków
Magdalena - współczuję z powodu oka i przejść z rejestratorką...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry