• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Bett - czy ty mnie chcesz o zawał przyprawić?! Zanim doczytałam resztę zdania to przeczytałam, cytuję:"mój dobry humor głównie wynika z faktu, że zaszłam", no a potem się zorientowałam, że ty przecież w ciąży jesteś :-D. No ale ja na etapie starań jestem i każde "zaszłam" odbieram bardzo emocjonalnie :-D

reklama
Dziewczynki było przemiło,przewesoło,ale czas zejść na ziemię i .... pomyć gary:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wrócę zobaczyć czy nadal mnie gnębicie czy już nie:tak::-D:-p

Ostatnia edycja:
Bett - No nie zorientowałam a raczej przypomniałam. Wiesz w moim wieku pamięć już nie ta :-D

Emka - ja kicham gary, pranie i sprzątanie o gotowaniu nie wspominając. Dzisiaj odpoczywam :tak:

emka kurde flak,za późno wpadłam no!łoo matko mnie też zlew błaga o litość bo ocieka i obciążony garami :baffled:no cóż.Ja jak dotąd nie pijam zbyt dużo,no ale czystą....wodę mam pod ręką :tak:

Tak czy siak w międzyczasie napisałam o moim egzaminie i zapraszam na mojego bloga i stronę pod tytułem: Egzamin na instruktora.

Link do bloga w sygnaturze :)
o tak bardziej dla Emki, co nie??? ta wiadomosc, jakby nie kumnela o co loto!

Emka ja sie nie zgadzam, bo abonament wykupilam i popkorn przygotowalam i nawet sie wygodnie usadowilam, a tu dooopa zbita i ni ma filmiku!! a buuuuuu:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry