Gatto
Mama Gattinki
Zwariowalas???? ja??? obrazac sie?????? nigdy!! ale my mamy jednego kompa i czasem jest bitwa o niego hehehhehegatto miałam wrażenie czy się wczoraj pogniewałaś na mnie o tą mądrale???Już będę grzeczna,słowo harcerza
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zwariowalas???? ja??? obrazac sie?????? nigdy!! ale my mamy jednego kompa i czasem jest bitwa o niego hehehhehegatto miałam wrażenie czy się wczoraj pogniewałaś na mnie o tą mądrale???Już będę grzeczna,słowo harcerza
![]()
.anty...rozumiem cie...praca jest cholernie wazna...ale biorac pod uwage np moje zmagania z donoszeniem ciazy nie zastanawiala bym sie...jest nam ciezko,ale jesli kiedys bedzie nas stac na 2 dziecko,a chcemy bardzo to wiem,ze musze brac pod uwage to,ze nie musi sie wcale udac odrazu..jesli moge zapytac ktory jestes rocznik? a co twoj maz na to? zjolka babo!!!!!!! kazda tu narzeka na sto tysiecy roznych spraw.po to tu jestesmy zeby sie wspierac.co sama bedziesz zamulac w domu????
.