reklama

Odskocznia;))))

Mysiak - wiem... pamiętam jak mi się wydawało że to się tak ciągnie. ani się obejrzysz jak już będziesz miała zdrowiutką dzidzię w ramionach :tak:

Anty - a czemu odłożone? jaką masz wymówkę tym razem? ;-):-p młoda ma dysplazję bioder a dodatkowo asymetrię ułożeniową i na tą asymetrię będzie mieć rehabilitację

Lenka - nie szalej z tym dźwiganiem, dbaj o siebie. super że już masz ciuszki skompletowane, będziesz miała trochę mniej wydatków później

reklama
emka ja też brałam fenoterol i isoptin. Twardnienia miałąm straszne i gdyby nie cholestaza ciążowa to ciąże donosiłabym jeszzce dalej, a tak trzeba było w 37 tyg ją rozwiązać..

karola no super byłoby się spotkać tak całą brygadą:tak:co do pomocy przy Ali to już widzę jej oczy jak by się tyle e-ciotek do niej dorwało:-D
lenka no kurczę jakoś się nie mogę zdecydować,żeby postawić wszystko na jedną szalę i powiedzieć "chcę dziecko i nic innego mnie nie obchodzi"...:-(
bett wymówka się zawsze znajdzie:zawstydzona/y:...Przeraża mnie status bezrobotnej,znowu ciągłe rozstania z mężem... i jakoś nie może nad tym przeważyć pragnienie posiadania dziecka...Wtedy zostałam postawiona pod ścianą,nie miałam wyboru,a teraz jak mam to tak trudno się zdecydować na to wszystko świadomie... Współczuję malutkiej,na szczęście w porę wykryta dysplazja nie zostawia niemal śladu.Mój chrześnik nosił poduchę,a teraz osiemnastoletni "drab";-)nie ma żadnych problemów.A jak tylko zaczął chodzić nie usiedział ani sekundy:-)Tylko przestrzegajcie bezapelacyjnie zaleceń lekarzy,niestety na własnej skórze przekonałam się co znaczy zbyt późno wykryta dysplazja...

Wróciłam:) Więc tak,dziecko ma się bardzo dobrze,waży już ok.180g,ale nie dało się podejrzeć co ma między nogami. Nóżki ładnie złączone,między nimi pępowina,więc musze czekać do następnej wizyty,może tym razem się uda:) Chociaż lekarz bardziej skłania się ku dziewczynce...Hmmm...też mi zaskoczenie;))))
Buziaki kochane,dziękuję za kciukasy:)))))))))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry