bett
Fanka BB :)
Mysiak - wiem... pamiętam jak mi się wydawało że to się tak ciągnie. ani się obejrzysz jak już będziesz miała zdrowiutką dzidzię w ramionach 
Anty - a czemu odłożone? jaką masz wymówkę tym razem? ;-)
młoda ma dysplazję bioder a dodatkowo asymetrię ułożeniową i na tą asymetrię będzie mieć rehabilitację
Lenka - nie szalej z tym dźwiganiem, dbaj o siebie. super że już masz ciuszki skompletowane, będziesz miała trochę mniej wydatków później

Anty - a czemu odłożone? jaką masz wymówkę tym razem? ;-)
młoda ma dysplazję bioder a dodatkowo asymetrię ułożeniową i na tą asymetrię będzie mieć rehabilitacjęLenka - nie szalej z tym dźwiganiem, dbaj o siebie. super że już masz ciuszki skompletowane, będziesz miała trochę mniej wydatków później

...Przeraża mnie status bezrobotnej,znowu ciągłe rozstania z mężem... i jakoś nie może nad tym przeważyć pragnienie posiadania dziecka...Wtedy zostałam postawiona pod ścianą,nie miałam wyboru,a teraz jak mam to tak trudno się zdecydować na to wszystko świadomie... Współczuję malutkiej,na szczęście w porę wykryta dysplazja nie zostawia niemal śladu.Mój chrześnik nosił poduchę,a teraz osiemnastoletni "drab";-)nie ma żadnych problemów.A jak tylko zaczął chodzić nie usiedział ani sekundy:-)Tylko przestrzegajcie bezapelacyjnie zaleceń lekarzy,niestety na własnej skórze przekonałam się co znaczy zbyt późno wykryta dysplazja...