reklama

Odskocznia;))))

anty-kredyt nie jest hipoteczny,musze M zrobic ubezpieczenie od wypadkow w razie czego.Dzisiaj przychodza znajomi do nas,to oni na gadaja i podpowiadaja co i jak,bo ja w tej kwestii jestem zielona:baffled:.Sami maja kredyt na mieszkanie wiec wiedza co i jak.
karola-oby wam sie dobrze mieszkalo.
mysiak-oj nie zazdroszcze sasiadow,u nas za sciana w dzien jest spokoj a jak przyjdzie wieczor to jest jazda i tez maja roczne dziecko,to ja wtedy daje radio na full i po chwili spokoj jest.

reklama
mysiak my placimy za wynajem 300+280 czyszu.mieszkanie dwu pokojowe.w bloku na 3p.ładnie urzadzone,umeblowane w pełni.sasiedzi w porzadku jak narazie.niesie sie echo,ale wiadomo blok...taki urok.tam jak mieszkalismy to wiadomo za jedna sciana menel za druga prujaca morde debilna baba...

karola dobrze,że jesteś:) Powiedz mi czy jak brałaś np.5 tabletek fenoterolu to tyle samo też isoptinu???

:(((myślałam,że jeszcze załapię się na odpowiedź:(((A tu Karola zniknęła;)

Ostatnia edycja:
karola to miłego mieszkania życzę.. Byłam dzis z Tobiaszem na kontroli. Moja pedoiatra jest przy okazji moją ciotką.. powiedzialam jej o moim niejadku i stwierdziła, że jak my jestesmy chorzy to pewnie tez nam sie nie chce jesć..No i zapytała czy chcemy mieć grubaska..ze wcale nie musi tyle jesc... Dobrze wgląda i jest zadowolony a to najważniejsze.. Jest już zdrowy, wiec mamy odstawic antybiotyk. Wczorajsze cztery kupki to tez nic strasznego.

karola jak kupiliśmy mieszkanie to za drzwiami mieszkania korytarz już był zabudowany, nic nie zmienialiśmy. otwieram drzwi i widzę drzwi sąsiadów, przez rok mieszkali tam studenci, spokojni, bez masowych imprez, potem wynajęła je 4 - osobowa rodzina i wtedy się zaczęło.. czasem się zastanawiamy czy oni wiedzą, że ich tak słychać.. może kiedyś zmienią lokum ;-)

karola to malutkie macie koszty ... u nas niestety miasteczko studenckie, do tego byłe wojewodzkie, ceny dość wysokie... my sie zamykamy z kosztami w 1050zł, ale to naprawde jest bardzo tanio..

Anty - zgadza się, chociaż do ostatniej chwili się wahałam czy to jest dobry pomysł, ale nie żałuję że wyszłam zwłaszcza że obyło się bez histerii. wybacz, ale muszę spytać- jak Twoje staranka?

Dulano - powodzenia z kredytem. jest to trochę przerażające, ale tak jak pisze Anty - płacisz raty za swoje mieszkanie a nie cudze

Karola - super, że już w nowym, spokojnym mieszkanku. śliczna ta Twoja pyzunia!!!

Emka - współczuję migreny... powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&

Mysiak - ale pędzi ten Twój suwaczek :szok:

u nas dzisiaj na razie leniwa niedziela... jutro mąż wraca do pracy po 2,5tyg urlopu, więc znowu będę miała trochę mniej czasu. we wtorek zaczynamy rehabilitację, mam nadzieję że szybko uda nam się ją zakończyć z sukcesem

pozdrawiam wszystkie kobitki!!!!!!!

emka kochanie juz jestem.tak bralam tyl samo isoptinu co fenoterolu.najwieksza dawke mialam 4x1.tak zalecil moj gin.jak lezalam w szpitalu to zmniejszyli mi dawke isoptinu do 2x1,a fenoterolu mialam 4x1.dopiero jak zobaczyli jak mnie telepie to wrocili do dawki zaleconej przez gina.a czemu pytasz? mysiak u nas tez jest drogo.ceny za wynajem zaczynaja sie od 400zł za kawalerke i od 500zł wzwyz za m2.do tego mamy wysokie czynsze w blokach uzaleznione od ilosci zameldowanych osob i wielkosci mieszkania.nam sie trafilo taniej,bo to polecone mieszkanie,nie z ogloszenia wiec wiesz...wszedzie gdzie dzwonilam pytac o dwu pokojowe to wynajem+czynsz+opłaty ok 1300zl...plenitude...zazwyczaj tezn kto najglosniej drze ryja nie zdaje sobie sprawy z tego jak go sluchac...aniunia no to sie ciesze,ze z Tobim wszystko dobrze.fajnie miec w rodzinie takiego lekarza.bett ja tez od jutra juz sama,bo maz wraca do roboty...

karola dziękuję za info:) Pytam bo chodzi o moją siostrę,jest w 30tc i ma juz dawkę 6tabl.fenka dziennie:(( Niby nie ma tych twardnień bolesnych,a ja juz sie gubie,bo niby lekarze mówią,że do 10 razy dziennie można mieć właśnie takie bezbolesne,że one nie są groźne,a mimo to fenka w nią łądują...Chyba skurcze można wychwycić tylko na KTG,nie?

reklama
bett a mi się strasznie ten czas ciągnie, mam wrażenie ze moj suwaczek stoi w miejscu... zresztą jak to my po przejsciach, odetchne jak maluszka bede po własciwej stronie, we własciwym czasie i zdrowiutkiego ":)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry