reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobranoc ciężaróweczko:) A z tą liczbą mnogą jeśli chodzi u mnie o dzieci to najpierw ktoś musiałby mi obiecać,że kolejną ciążę przejdę bez tych wszystkich dolegliwości:)))

emka ha mowilam,ze bedzie dziewuszka:-) wiem,wiem jeszzcze nie wiadomo,ale ja juz wiem:-D.anty...ja sie chyba nie doczekam az sie zdecydujesz...przeciez tak chcialas...jaka bezrobotna? przeciez pracujesz na umowie tak? wiec nie bedziesz bezrobotna.bedziesz na zwolnieniu,a to wielka roznica...

kochane mam pytanie.zmienilam suwaczek.chcialam wstawic ze zdjeciem malej,ale nie moge.wyskakuje mi jakis blad,juz nawet zmniejszalam zdjecie i nic.sam suwaczek mi wyskakuje bez zdjecia...wogole bylam wczoraj odchaczyc sie w posredniaku i dostalam propozycje stazu...tzn sa od lutego na rok-kwota 916zł,ale niestety musialam zrezygnowac,bo nie ma sie kto Ala zaopiekowac,a do złobka jej nie oddam nie ma mowy...maz załamany,nasza sytuacja zamiast sie polepszac to sie pogarsza...jeszcze wczoraj byla u nas moja dobra kolezanka ktora od 4 lat mieszka w Szkocji...mowi,ze jest ciezko tez tam z robota,ona na pol etatu pracuje,ale jej facet dobrze zarabia,buduja dom...moj juz calkiem sie zalamal...wciaz mysli o tym wyjezdzie do Anglii...

Witajcie kochane :*
to ja :D chorowałam ostatnio i nie miałam siły na komputer ,ale już lepiej ze mną co tam u Was słychać bo ja kompletnie nie w temacie :)
ja już odliczam miesiące do staranek już niedługo :)
pozdrawiam Was serdecznie :*

emka moja bratowa długo nie mogła poznać płci dziecka,bo tak się chowało za każdym razem,lekarz się śmiał,że to pewnie dziewczynka i dlatego taka wstydliwa,no i była dziewczynka:-) A ty wolałabyś chłopca?
karola jak podejmowałam pracę upierałam się przy umowie o dzieło,bo tak mi było wygodniej...A nawet gdybym teraz zmieniła umowę to co to da?Zwolnienie mogę mieć do końca ciąży,potem kilka m-cy macierzyńskie, i co dalej?W tym zawodzie nie mam szans na powrót do pracy,bo jak się mają delegacje do kilkumiesięcznego czy kilkuletniego dziecka?Myślę,że gdybym nie musiała wybierać między pracą a dzieckiem już bym działała...Szkoda tego twojego stażu,a mama nie mogłaby się zająć małą?
kobietko witaj nareszcie.Co tam słychać poza odliczaniem?;-)

Anty2 - no u mnie ogólnie coraz lepiej wychorowałam się już w tym roku i mam nadzieję ,że to ostatnia moja choroba w tym roku , teraz skupiam się na przygotowaniu się do ciąży zrzucę parę kilo zacznę się lepiej odżywiać i dbać o siebie najwyższa pora zacząć o siebie dbać :tak:

Anty w dzisiejszych czasach praca jest bardzo wazna, ale i rodzina. Sama wiesz, ze nie jest tak latwo jak to opisuja w ksiazkach czy pokazuja w filmach zajsc w ciaze i ja donosic. Decyzja o dziecku jest trudna i trzeba brac pod uwage wiek, czas staran oraz prace. Kazda z nas ma swoje priorytety, a ty musisz patrzec na swoje. jesli masz 25 lat spoko, masz czas, ale jak masz 35 to lepiej dzialac:tak:

Kobietko marzec juz zbliza sie wielkimi krokami:tak:

Anastazja jak u ciebie?????

Zjola gdzies przepadla kobieto???

anty coś czuję,że podejrzenia lekarza i tak się sprawdzą i będzie ta dziewczynka...nie to,że bym nie chciała ale jakoś się boje,gdzieś tam w głowie tli się myśl,że do tej pory traciłam same dziewczynki...że może mimo tylu badań medycyna nie wykryła u mnie tego,że np.mój organizm na jakimś tam etapie pozbywa się tej płci jak intruza...wiem,wiem,głupie to,ale niestety po takich przejściach różne schizy się pojawiają:(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry