Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cholera jak sobie pomyśle ile czasu spędziłam już w domu i dalej spędzę to chętnie wynalazłabym sobie jakies zajęcie np.zarobkowe...ale jakie? Szkoda,że sa takie małe szanse na fajną pracę chałupnicza...
No i już mam lepszy humor! Emcia jesteś niezastąpiona! Pierdu pierdu i już mam wszystko w nosie. Zresztą i tak niedługo pojadę się pobyczyć do koleżanki tylko muszę młodego wykurować, bo mi na grypę zachorzał A syn kumpeli to jego przyjaciel więc muszę go zabrać ze sobą. Dzisiaj mój syn powiedział mi, że jestem jego przyjaciółką - zdębiałam! Fajnie
A jakaś praca internetowa albo nawet szydełkowanie, czy coś w tym stylu? Biżuteria? Ludzie tym w necie handlują.
ło matko heheh ja nie wiem czy jeszcze umiałabym coś artystycznego zrobić jak np,bizuterię...a szydełkowanie???Me ręce robiły to ostatni raz na ZPT w podstawówce
I jakos tak nie z mojej winy nie edytuje postów i leci jeden pod drugim;(Upsi heheh
No ja nie wiem, jak ja to zrobiłam, bo aniołem nie byłam. Klapsa dałam nie raz i opieprzyłam jak święty Michał diabła ale fakt, że możemy o wszystkim pogadać a jedyna awantura zawsze jest o sprzątanie
No to nie mam pomysłu, hmm. Ja to plastyk jestem i zamówienia czasem same wpadają. Jutro jadę opylić dwie grafiki a w sobotę przyjeżdżają znajomi dogadać się co do namalowania portretu ich córki o rozmiarze drzwi. Ja to chyba spać przestanę. Kiedy ja to wszystko ogarnę, hmmm
U kochana jeszcze od kalpsa nigdy nikomu dupa nie pękła jak to sie mówi))Jestem kategorycznie przeciw bezstresowemu wychowywaniu,skutki takiego czegoś widuje często wśród znajomych czy sąsiadów-masakra i tyle,aż czasami mam ochote chwycic takiego ananasa i stłuc go na kwaśne jabłko.
Kurcze - czego to ludzie z głodu nie wymyślą! Świetny pomysł! Tu potrzebna sklejka, wyrzynarka i pomysł na czcionkę i malowanie. Ciekawe czy się dobrze sprzedaje?
Wiem,że chyba od 2 lat jest na to moda,po tym ile widziałam takich ofert i firm sie tym zajmujących to kase idzie zarobic...Kurde z tą wyrzynarką byłby problem hehehe bo musiałam rodzinie obiecać,że na czas ciąży porzuce moje budowlano-remontowe pasje heheh