anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Jestem, jestem, tylko lenię się w pisaniu , zanim wszystko przeczytam już mi wena się kończy :-)
karola - współczuję, Ja mam kotkę, która łagodnie mówiąc jest aspołeczna, z racji tego że jest puchata i słodka, to każdy chce ją przytulić i pogłaskać - natomiast jest to kategorycznie wzbronione pod rygorem skorzystania z pogotowia ratunkowego
dopóki jej nikt nie rusza siedzi sobie w swoim kącie i obserwuje a jak już się przyzwyczai do nowej osoby to idzie spać, no ale jak (wreszcie, może Wy mnie zarazicie ciąża skoro z mężem nam się nie udaję
) będzie dziecko, to nie wiadomo jak się zachowa, czas pokaże.
gatto - jak zdrówko? dawno nie zaglądałam, miałaś biopsję? są już wyniki?
zjola - jak spełnienia planów na 2013 ?
aniunnia - jak Tobiaszek? Żebyś niebyła o niego zazdrosna to spytam co u Ciebie też
czarna - wow , 18 tydzień, no weź szybciutko prześlij mi trochę tych ciażowych hormonów ;-)
Pozdrowienia dla wszystkich brzuchatek, mamusiek i staraczek:-)
karola - współczuję, Ja mam kotkę, która łagodnie mówiąc jest aspołeczna, z racji tego że jest puchata i słodka, to każdy chce ją przytulić i pogłaskać - natomiast jest to kategorycznie wzbronione pod rygorem skorzystania z pogotowia ratunkowego
dopóki jej nikt nie rusza siedzi sobie w swoim kącie i obserwuje a jak już się przyzwyczai do nowej osoby to idzie spać, no ale jak (wreszcie, może Wy mnie zarazicie ciąża skoro z mężem nam się nie udaję
) będzie dziecko, to nie wiadomo jak się zachowa, czas pokaże. gatto - jak zdrówko? dawno nie zaglądałam, miałaś biopsję? są już wyniki?
zjola - jak spełnienia planów na 2013 ?
aniunnia - jak Tobiaszek? Żebyś niebyła o niego zazdrosna to spytam co u Ciebie też

czarna - wow , 18 tydzień, no weź szybciutko prześlij mi trochę tych ciażowych hormonów ;-)
Pozdrowienia dla wszystkich brzuchatek, mamusiek i staraczek:-)

....
...anulka moze cosik napiszesz oprocz tego,ze nas podczytujesz??? co u ciebie???
, tyle u mnie, chciaąłbym już wiosnę, bardzo
:-(...mielismy jechac dzis do gastrologa,ale przelozylam na za tydzien...ehhh...