reklama

Odskocznia;))))

reklama
Karola, u nas gryzaki też nie budziły zainteresowania, czasem pomagał mój palec jako gryzak, albo w funkcji szorowacza dziąseł ;-) albo taka "szczoteczka" (chyba baby ono) - gumowa nakładka na palec z wypustkami
Oby zębole szybciorem wyszły

lenka dziekuje.ucaluje.a jak ty sie czujesz??? co do psa to mam takie samo zdanie...ale pustka i zal jest niestety...czlowiek sie przyzwyczail...narazie zadnych zwierzat...moze kiedys...

a moja mala panna robi bardzo duze postepy w swoim rozwoju.w ciagu tygodnia nauczyla sie bez trudu przekrecac z plecow na brzuszek i odwrotnie.jest juz taka bystra...z dnia na dzien widze jak szybko rosnie.zaraz bedzie miala 5msc... oto ona:

10012013819.jpg
12012013861.jpg
12012013857.jpg
09012013806.jpg

[FONT=&amp]karola [/FONT]78,wiem że czas nie jest moim sprzymierzeńcem,mąż na razie przestał się wypowiadać w tej kwestii;-).Przykro mi bardzo z powodu psiaka:-(
[FONT=&amp]emka,zjola [/FONT]no nie mogę z was:-D,ale przyznaję wam rację-z mężami trzeba ostro,bo inaczej się rozbisurmanią na całego;-).Choć przesada w drugą stronę też bywa męcząca,mój m zazwyczaj łazi za mną krok w krok to niekiedy mnie tym wkurza,bo zero prywatności nie mam,a jak już mi wtyka łepetynę przed komputer a ja akurat na bb siedzę to :wściekła/y::-D

Karola - Alicja jest przeurocza!!!

Anty - moim zdaniem podstawowe pytanie, które powinnaś sobie zadać to takie czy widzisz w swojej przyszłości dzieci:confused:

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. u nas ok - ciągle leczymy bioderka, biegamy na rehabilitację i ćwiczymy w domku. najważniejsze że widzę postępy :tak: Martusia potrafi się do mnie tak cudnie uśmiechnąć że od razu mi się humor poprawia. w dzień nadal mało śpi przez co mam mało czasu dla siebie ale za to w weekendy mąż trochę mnie odciąża i mogę ponadrabiać prace domowe.

Anulka to już o nas zupełnie zapomniała? Anastazja?

bett i chciałabym i boję się...;-) Ten przymusowy wybór mnie wkurza.Cieszę się,że już widać efekty u Martusi,to daje takiego pozytywnego kopa,nie?
Tu więcej takich "zapominalskich" jak Anulka:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry