Emy
Fanka BB :)
Witam
Przykleję się do was bo zauwazylam ze na cpp malo kto mnie zna
a tutaj sami swoi.
karolcia, przykro mi slyszec ze mala choruje. trzymam kciuki za szybką poprawę
gratuluję brzuszków! Jej jak dawno mnie nie było
just mocno spóżnione, ale szczere gratulacje!
lenka widzę u ciebie chłopaczkowo! no to masz wesoło
czarna jak tam u ciebie? to juz polowa!
kobietka trzymam kciuki za dietę &&&&&&&&&&& ostatnio czytalam, że walczysz z paleniem. mam nadzieje, ze ci sie udało
anastazja, Anulka buziaki!
u nas ok, jestem na etapie zmiany mebli, wpadłam w wir zakupowy, ciężko się zdecydować niestety...
planuję długi urlop we wrześniu, hiszpania+portugalia. juz sie nie moge doczekac. nawet suwak wstawiłam
O, i mialam 15-go 30-te urodziny :-( ważne że już minęły. nie najlepiej to znoszę, mój wiek zatrzymał się na max. 26 latach
postaram się tutaj wpadać co jakis czas
miłego dnia!
Przykleję się do was bo zauwazylam ze na cpp malo kto mnie zna

a tutaj sami swoi.
karolcia, przykro mi slyszec ze mala choruje. trzymam kciuki za szybką poprawę
gratuluję brzuszków! Jej jak dawno mnie nie było
just mocno spóżnione, ale szczere gratulacje!
lenka widzę u ciebie chłopaczkowo! no to masz wesoło
czarna jak tam u ciebie? to juz polowa!
kobietka trzymam kciuki za dietę &&&&&&&&&&& ostatnio czytalam, że walczysz z paleniem. mam nadzieje, ze ci sie udało
anastazja, Anulka buziaki!
u nas ok, jestem na etapie zmiany mebli, wpadłam w wir zakupowy, ciężko się zdecydować niestety...
planuję długi urlop we wrześniu, hiszpania+portugalia. juz sie nie moge doczekac. nawet suwak wstawiłam
O, i mialam 15-go 30-te urodziny :-( ważne że już minęły. nie najlepiej to znoszę, mój wiek zatrzymał się na max. 26 latach
postaram się tutaj wpadać co jakis czas
miłego dnia!

a potem nie będzie nigdzie wyjeżdzał przez 2 lata, taki typ. ale wolę już to niż nic. poza tym chciałabym zobaczyć Portugalię
taki urok. ale jest ok. jeszcze nie świecę w ciemności.
...pozatym za sciana nie ma wrzeszczacej sasiadki
...ale narazie to tylko w tv
.do 7ej jeszcze polezalysmy i tak chociaz jestem wyspana.niestety tez mnie cos bierze katar mam i gardzioł boli ehh...