Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Karola zrzuciliśmy się i wynajęliśmy z najbliższymi znajomymi lokal na 30 osób. W cenie mamy ciepły posiłek i przekąski, musimy zabrać ze sobą alkohol i napoje. Dwa lata temu zorganizowaliśmy przebierańce po raz pierwszy i tak nam się spodobało, że postanowiliśmy pobawić się i w tym roku:-) Karola nawet nie wiesz jakie mi się śnią głupoty. P mi dokucza, że myślę o pierdołach a potem pierdoły mi się śnią 
Jeśli chodzi o starania to u mnie sytuacja jest skomplikowana bo starałam się o dziecko z moim ex, jak widac nie dane nam było spędzić razem życia. Z P jesteśmy razem ponad 2 lata i wypomina mi czasem, że nie chce chodzić jako dziadek na wywiadówki i na tym się kończy;-) Uświadomiłam sobie, że w sierpniu skończę 30 lat
Gatto pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że szybko wrócicie do domku

Jeśli chodzi o starania to u mnie sytuacja jest skomplikowana bo starałam się o dziecko z moim ex, jak widac nie dane nam było spędzić razem życia. Z P jesteśmy razem ponad 2 lata i wypomina mi czasem, że nie chce chodzić jako dziadek na wywiadówki i na tym się kończy;-) Uświadomiłam sobie, że w sierpniu skończę 30 lat

Gatto pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że szybko wrócicie do domku

Ostatnia edycja:
;-)Dlatego się ciesze,że jest mały,bo jakby trafił nam się duży to nie miałabym gdzie spać