reklama

Odskocznia;))))

reklama
No wiecie, nie bardzo mialam z kim rozmawiac, bo po usg lekarka mi powiedziala, ze mi przygotuje wypis z data kontrolna i planem cesarki wg grafiku szpitala oraz uwzgledniajac bezpieczenstwo dziecka. I taki wypis juz mi przyniosla polozna z takimi datami:zawstydzona/y: Jako, ze u nas w szpitalu cesarki robia w 38tc+3 to wypadalo na sobote, ale w soboty i niedziele nie robia wiec zostal piatek. A tam! dziewczyny wierze, ze bedzie dobrze.:tak:

witajcie.

gatto moze to znak??? Bozia wysyla ci cristine wlasnie tego dnia...bedzie dobrze:tak:.bedziecie mieli bardzo zywa corcie:-D. emy zazdroszcze takiej "zimy",ale lata juz nie;-).ja sie niestety nie doczekam domu z ogrodem...chyba,ze na loterii wygram...magda pokojowka???????????? sexxxxiiii:-D.kobietko no jestem pod wrazeniem.ja tez sie od jutra biore.kurde fajki moglam zucic to co brzuszkow nie moge robic??? o nieeee...emka nio zobaczymy jak to bedzie z tym psem...narazie Ala musi troche podrosnac,bo nawet nie wyjde z nim na dwor jak maz bedzie w robocie,bo malej samej nie zostawie.tam ten pies wytrzymywal 8h,tak byl nauczony.

Zatem do raportu wzywamy !!!
Magalena , Danula , Ewelina28, Anastazja , Zjola , Emy - proszę się odezwać i napisać co u WAS ????
Anulka ? O kim zapomniałam ???

Gatto ,
dobrze , że o pozycje nie pytała szelma mała :laugh2:

No przecież czytam, nie widać? :-D

emy - :cool2: jakby co to czerwony uszy to nie ode mnie :-p
gatto - to tylko data, a może aż, może to znam że Twoja kruszynka wraca do Ciebie zdrowa, wesoła i zadowolona z mamusi i tatusia :-)

A zjola to przepadła ? :confused:

Czarna o mnie zapomniałas ;-):-p Ja siedzę tu cały czas.. tylko jak mysz pod miotłą..:zawstydzona/y: Jak tam się czujesz?

Gatto
a ja myślę, że ta data to dobry znak..

kobietko ja wróciłam na swoją dietę.. Mam do zrzucenia 5 kg. Dobrze, ze nie ma rozstepów po ciąży..

Moje dziecko już dobija mnie doszczętnie... Chodzę i płaczę.. Je 4 x dziennie mleko .Najwięcej to 120ml, ale zawsze któryś z posiłków jest maxymalnie mały , bo 40 -60ml. Opócz tego serek homo,jakis malutki deserek i troszkę zupki. I to wszytsko.. Jestem załąmana.. Nie jest chudziutki, ani na wadze nie traci... ale jak mozn a tak mało jeść?? Strasznie go ciągnie do siedzenia..powiedziałabym, że nawet rwie się do chodzenia.. za nic nie chce leżeć.. i ciągle się smieje, wiec chory nie jest..

Pozdrawiam wszytskie bardzo gorąco...

gatto to ważna dla Ciebie data, ale uważam, że wszystko będzie dobrze. moja data jest jutro, a na Twoją cesarkę mogą być już moje wyniki testu PAPPA.. wszystko pójdzie gładko i bez komplikacji, zobaczysz &&&&

aniunia kobitko ODPUSC!!!!!!;-):-)... moja panna jest jeszcze lepsza.posilkow ma dziennie ( mlecznych) ok 6,7 i to od 60 do 130...tak,tak taka rozbieznosc.je tyle ile chce i nie zawsze co 3h...dostaje 1 posilek dodatkowy dziennie jakis mus owocowy.my musimy ostrozniej z racji alergii.i tyle...jest przeszczesliwa,mała panna,ktora wszystko ciekawi...co do siedzenia to jak ja trzymam na kolanach w pozycji siedzacej to postawe ma pionowa,ale ja za to ciagnie do raczkowania...kochana jesli mały jest zdrowy,zadowolony,prawidlowo przybiera na wadze to czym ty sie przejmujesz????? ja juz dawno przestalam...widocznie takie mamy typy dzieci i nic z tym nie zrobimy.jesli bedziesz na sile w niego wpychac to zniecheci sie do jedzenia i w przyszlosci bedziesz miala niejadka...nie mozesz tak poprostu odpuscic???? lepiej bedziesz sie czula psychicznie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry