Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tak się bałam, bo wcześniej mi wychodziło że jestem nosicielką paciorkowca, ale pewnie wyleczyliśmy cholerstwo jak brałam dowcipne tabletki na inną bakterie. Za wszystkie Was trzymam &&&&
A ty na kiedy masz termin????
Wnioskowala to z hormonow tarczycy, ale nie wiem jak 
u mnie niby mała ułożyła się główką w dół i dr powiedziała że rodzimy naturalnie, ale różnie to bywa. Wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu, już chciała bym ją tulić w ramionach...

...raz w msc i to wszystko...wiadomo zmeczona jestem nocnym wstawaniem do malej,budzi sie co 3h na jedzenie,od 2 nocy budzi sie znowu o 3ej,4ej nad ranem i przez 1h, 1.5h nie spi tylko marudzi...w dzien do 14ej jestem tez z nia sama,tez czasem da popalic.momentami czuje sie wypalona.mnostwo problemow finansowych tez ma pewnie na to wplyw,ale czy tak powinno byc???? chyba nie...maz wczoraj robil podchody,ale skoczylo sie na wymowce,ze mala zaraz sie obudzi i odpuscil z niewesoła mina...przykro mi jak tak na niego patrze,bo on mysli,ze w nim tkwi problem,ale tlumacze mu,ze to zmeczenie itd...nie wiem co sie dzieje...przed porodem nie mialam z tym problemu...13go mam wizyte u gina czy powinnam mu o tym powiedziec??? sa jakies leki na poprawe libido??? dodam,ze tabsow anty nie biore od 3msc...teraz chyba zaczne,ale nie wiem czy sie sytuacja jesio bardziej nie pogorszy...zle mi z tym bardzo,bo maz czuje sie odepchniety..
przecież odwiezie mnie na porodówkę i wróci do domu po rzeczy
dostałam takiego ataku smiechu... Już go widzę... On będzie bardziej przerażony niż ja