reklama

Odskocznia;))))

reklama
Aniunia , nie zapomniałam o Tobie , ale ktoś inny napisał ... więc sie nie powrtarzałam z wywoływaniem :)
Niech mały je tyle ile chce , przynajmniej będziemiał szczupłą , sportową sylwetkę a nie rozepchany żołądek :)

Anastazja , no jesteś ty i ten twój wykres :) szkoda że na teście I .

anulka u starego gina w czwartek, ale nawet nie wiem czy mnie zbada, musi mi poprawić l4 bo tak nabazgrał, że widać 11,01 zamiast 31,01.. jak będzie chciał to mnie zbada bo zamierzam mu pokazać usg od prywatnego gina. u nowego nie jestem zapisana bo kazał czekać na wynik PAPPA czyli jak zadzwonią ze szpitala z wynikami to zapisać się na wizytę.

Plenitude ja bym się postarała,żeby też zrobił mi usg,bynajmniej nie pokazywałabym mu najpierw tego co już masz,bo może się nim jakoś sugerować i nie chcieć powtórzyć badania...No sama powiedz,co to szkodzi poznać opinie drugiego lekarza...

Hej babolki,

Emka gratki wielkie!! polowa za toba!! teraz bedzie tylko lepiej:tak:

Plenitude jestem myslami z Toba! Wiem jak sie czujesz, bo ja czekajac na operacje czulam sie jakbym czekala na skazanie siebie i mojego jeszcze nienarodzonego dziecka. Dzien operacji byl najkoszmarniejszym dniem mojego zycia, ale jak potem poczulam kopniaczki mojej Wiercidupki to jakby mi kamien z serca spadl. Caly czas zyje w niepewnosci czy wszystko bedzie dobrze, czy urodzi sie zdrowa i taka aktywna jak teraz i wierze, ze tak. Tak samo wierze, ze u was to tylko jakis okrutny zart i pomylka. Ze jednak wszystko okaze sie zlym snem i bejbik jest zdrowy. Trzymam kciuki nieustannie.

Aniunnia odpusc. Moja mama miala ze mna 3 swiaty a wyroslam na ludzi. Jak maly bedzie glodny to nie omieszka cie o tym poinformowac:tak:zobaczysz bedzie dobrze jak wyluzujesz:tak:

Gatto a Wy jak się czujecie? Mała nadal fika jak szalona?No,no,no,zeby lekarz dał do zrozumienia ,że jest nadpobudliwa:-DNasza mała Gattinka?:-D:-D:-DAle tam bajki opowiadają:-D:-D:-D

Jest baardzo aktywna. Dzis endo mnie zapytala czy ja jem? bo moze ona taka aktywna bo glodna hahaha. Znczy daje mi kopniaki w znaczeniu: Matka rzuc na ruszt! hahahhahah:-D

reklama
Bo chudzina jesteś i mała pewnie myśli,że jak Cię konkretnie pokopie to zrobi sobie więcej miejsca;-)Ja nadal się wsłu****e i czekam na solidne kopniaki,coś tam się niby dzieje czasami,ale sama nie wiem co...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry