reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zatem do raportu wzywamy !!!
Magalena , Danula , Ewelina28, Anastazja , Zjola , Emy - proszę się odezwać i napisać co u WAS ????
Anulka ? O kim zapomniałam ???

Gatto ,
dobrze , że o pozycje nie pytała szelma mała :laugh2:

Gatto - :-D to by dopiero było... jeszcze opiekę społeczną by na mnie nasłali. już i tak, jak przez pierwszy miesiąc mała sporo płakała, to się bałam że przyjdą. nadal się rehabilitujemy i leczymy bioderka, a z niusów to młoda zrobiła się bardziej kontaktowa, coraz więcej się uśmiecha, wydaje z siebie coraz fajniejsze dźwięki i jakoś tak lepiej się dogadujemy. a jak Ty się czujesz? to już lada moment... wszystko gotowe na przyjście Gattinki? torba spakowana? jakie imię wybraliście, bo chyba to przeoczyłam:confused:

Bett bedzie dobrze! Jeszcze troche rehabilitacji i Martusia bedzie hulala jak ta lala!
No tak, torba juz spakowana, jeszcze musze przygotowac rzeczy malej na wypis, bo do szpitala jej nic nie potrzeba. Ale to moze jutro lub sobote. Mala postanowilismy nazwac Cristina. Chyba o tym nie pisalam, wiec nie przeoczylas;-)

witam.

ja do czarnej raportu dodam jeszcze angel,myszke,majre,aniunie...:-).

gatto piekne imie wybraliscie...cristina...ahhhh...szkoda,ze u nas nie mozna takich wybierac...sliczne...bett nio to juz ten czas w ktorym mala bedzie coraz fajniejsza.u nas tez sa smichy tak glosne,ze zesikac sie mozna ze smiechu.wczoraj wieczorem tancowalysmy i maz sie z nami wyglupial to mala tak zacieszala,ze nie moglam z niej:-D.u nas Aluska tez duzo placze,ale bardziej z racji swojego charakterku.poprostu jest meega marudna.najgorzej jest przed spaniem np teraz.lezy w lozeczku i przymusza sie do placzu...:wściekła/y:...

reklama
Wchodzę sprawdzić , a tu jedyna Bett i karola się odnalazły :)

bett , teraz taki ciekawski maluch najfajniejszy ale i absorbujący , niedługo i ja sobie przypomnę co i jak:tak:
karola , to fajnie ,że tatuś bierze udział we wspólnych zabawach , wazne żeby miał z nią jak najlepszy kontakt
gatto , Cristina :) No cudnie ! gratuluje wyboru . Krystyna nie brzmi już tak fajnie , chociaż Chylińska urodziła na początku tego roku i tak dała na imię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry