reklama

Odskocznia;))))

Gatto - śliczne imię wybraliście. super że masz już wszystko przygotowane. już się nie mogę doczekać zdjęcia Twojej małej księżniczki

Karola - Angel, to ja już dawno nie widziałam... super, że tak wesoło u Was. Martusia dopiero zaczyna się śmiać, ale wydaje też takie fajne piski, zwłaszcza jak leży na macie to krzyczy coś do zabawek. a co do płaczu to u nas przez pierwszy miesiąc mała płakała bardzo dużo, w drugim się trochę wyciszyła, a teraz płacze jak jej coś jest - głód, zmęczenie, kupa, nuda...

Czarna - ależ ten Twój suwaczek pędzi... jak się czujesz?

reklama
Czarna jestem , baczność!:-)
gatto jakie piękne imię nono tak dojrzale to brzmi, fajnie, teraz zreszta u nas znowu wracaja dawne imiona chociaz nie kazde mnie sie podoba np; Antonina (bo tak sie nazywa moja tesciowa:-p), ale Jan, Małgorzata, itp; sa fajne tylko trzeba tez brac pod uwage ze dziecko moze nie mieszkac w PL i wtedy imie moze byc niefajne.
Anty a zebys wiedziala ze u mnie sypie caly czas , przynajmniej bialo jest a nie szaro/
Bett buziaki dla Martusi oczywiscie.
karola usciski dla malutkiej Alutki
Zjola jak szanowny małżon?
Czarna ja uwazam ze corki zachowaly sie nad wyraz w porzo!mojej kolezance syn powiedzial ze chyba na starosc zglupiala jak powiedzilli o ciazy.
Emeczko jak tam ?

ida warzyc obiod co by stary miol na stole jak przydzie z roboty, hej!

bett ,a dziękuje :) u mnie ok , rosnę sobie , suwak pędzi aż strach się bać:-D oby tak dalej , nie wiele co mi dolega , takie tam bzdurki jak każdej ciężarnej , staram się z tego nie robić tragedii i nie przejmować się . Nie faszeruje się żadnymi lekami i nie biorę nospy z byle powodu - więc jest git ! Siedzę sobie na zwolnieniu , ale w domu się nie przemęczam , robię tylko to co konieczne a w pozostałych rzeczach wykorzystuje domowników na maxa :-p 30.01 mam usg i liczymy , że maluch się już ujawni :) Bo okropnie ciekawi jesteśmy .

anulka , to faktycznie , moje były trochę bardziej subtelne :-)

Cześć dziewczyny melduję się i ja :-)
nie wiem czy tu pisałam ,ale chyba tak ,że byłam u lekarza kazał schudnąć 5kg i robić brzuszki więc jestem na diecie znowu i ćwiczę te brzuszki , zajadam pięć posiłków dziennie i przez ten tydzień zrzuciłam 1,5 kg
liczę ,że kolejne pół spadnie w następnym tygodniu , poza tym biorę kwas foliowy i wit D3 z wapniem wszystko u mnie w porządku czekam sobie cierpliwie na staranka i staram się rzucić palenie ,ale ciężko mi to idzie ostateczny termin wyznaczyłam sobie na 1 luty.

czarna Ala to oczko w glowie tatusia.on ja uwielbia.ona jego takze.jak go widzi jak wraca z pracy np to nie maz nie musi sie nic do niej odzywac,a ona juz usmiechnieta od ucha do ucha:-).nie wiedzialam,ze chylinska tak dala na imie corce:crazy::dry:...ja bym tak nie dala...ale cristina to juz brzmi pieknie...bett nio nasza buba tez piszczy i to jak:szok:.czasem tak specjalne jakby trenowala:-D.niedlugo zaczna sie rozne takie "rozmowy" z zabawkami i z wami...ahhhh piekny czas...anulka mnie sie Antonina bardzo podoba...Antosia,Antoska...mojemu mezowi nie:dry:.jeszcze zosia,zuzia,tatiana...

a ja juz posprzatala,obiad tesciowa nam przyniosla,mala nakarmiona spi,maz odpoczywa,a ja siedze na bb:-).u nas bialo,mrozno,ale sloneczko pieknie swieci,pouchylalam troszke okna w kuchni i w drugim pokoju zeby sie troszke przewietrzylo...niebo blekitne.gdyby nie to,ze dalam malej dzis ostatnia dawke antybiotyku poszli bysmy na spacer.ale od pon ma byc juz coraz cieplej wiec mam nadzieje,ze skorzystam z tego,ze mam 5 minut do wielkiego parku.
wiecie ostatnio coraz czeasciej zastanawiam sie nad psem...nad jego posiadaniem...od zawsze bylam wychowywana z psami i tesknie za tym...ale teraz chciala bym psa ze schroiska.nie musialby byc koniecznie szczeniakiem.taki do 2 lat...chciala bym moc dac mu szanse na normalny dom,rodzine,a nie na klatke...moj maz jednak nie chce slyszec o psie...

mam jesio pytanie do kogos kto zna sie na snach: dzis snilo mi sie,ze moja mama zmarla:no:...co to moze oznaczac?

karola no sama nie wiem czy nowy pies to dobry pomysł...wiem,że w schronisku są przecudne,przekochane mordki,które czekają na nowy dom,na miłość,ale nigdy nie wiesz na jaki charakterek trafisz...a jeśli znowu okaże się,że z czasem zaczyna Wami rządzić,albo nie będzie potrafił oswoić się z małą? Poza tym wiesz,że często złe zachowanie psa to wina właścicieli?Może obydwoje nie macie predyspozycji to trzymania psa krótko,do ustawienia go? Ja ponad dwa lata temu dostałam psa ze schroniska,półrocznego,przelaliśmy na niego całą miłość i tęsknote za poprzednim psem (odszedł od nas po 14 latach)...mały gnojek tak to wykorzystał,że nabrał swoich nawyków,złych nawyków,jest agresorem,nie rozumie słowa :nie, a my nic z tym nie robiliśmy i teraz mamy armagedon jak przychodzą znajomi...Mały terrorysta nam się trafił,ale go kochamy i przecież nie będziemy go tłuc,ciągle karać.Tak więc zastanów się,bo to znowu będzie duża odpowiedzialność,kasa na utrzymanie,na weta.

Czarna - super, że tak dobrze nosisz swoje dodatkowe kilogramy. dobrze, że się nie przemęczasz. odpoczywaj ile się da, bo później to... sama wiesz, chociaż Tobie pewnie córcie trochę przy maluchu pomogą

Kobietka - no to trzymam kciuki za gubienie kg i już się nie mogę doczekać Twoich staranek. a co do palenia, to brak mi słów... taka mądra dziewczyna a tak się truje :angry:

Karola - mój mąż chciał chłopaka (jak większość chyba) a ostatnio powiedział że drugą też by chciał córkę :szok:

ooo kończę, bo się mały gagatek obudził, a łóżeczko (jak nie jest śpiąca) to najgorsze miejsce na ziemi :-p

Witam się i ja :-)
Gatto Cristina to super imię dla dziewczynki, strasznie mi się podoba:-)
Kobietko dużo zrzuciłaś w tydzień, ja odkąd przestałam chodzić na siłownię przytyłam 3 kg i źle się z tym czuję dlatego chyba wrócę do ćwiczeń.
Czarna ale się ubawiłam czytając o reakcji córek na wieść o ciąży. Teraz przydałby im się braciszek ;-)
Karola Anulka ma rację, moja babcia twierdzi że sny są odwrotne:tak:
Ja lenię się w pracy bo ze względu na mrozy budowa jest wstrzymana. Mam nowego dyrektora, którego poznałam przypadkiem na imprezie u kolegi. Wydał mi się strasznym bucem, ale dał mi podwyżkę więc chyba będzie nam się dobrze współpracowało:-p Obecnie kończę kompletować strój na imprezkę karnawałową, oczywiście mam problem z P bo on nawet nie wie za co chce się przebrać:confused:
Pozdrawiam was wszystkie bez wyjątków:tak:

reklama
Hej babeczki!
No, mnie nie przysypało, wypraszam sobie ;-) Gdyby nas tu przysypało to chyba byłby koniec świata:happy:
Gatto, piękne imię
czarna, trzymam kciuki za maluszka, niech się ujawnia kawaler (tak coś czuję) ;-)
Anulka co tam dziś gotujesz na obiad? Ja ostatnio zupełnie straciłam wenę do stania przy garach i najchętniej gotowałabym raz na trz dni

Magdalena niech będzie i buc, ważne, że podwyżkę dał. Może nawet okaże się fajnym gościem. Wiesz, czasem pierwsze wrażenie jest mylne.
kobietka, ja myślałam, że ty od daaaaawna nie palisz!!!!!! ładnie to tak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry