bett
Fanka BB :)
Gatto - śliczne imię wybraliście. super że masz już wszystko przygotowane. już się nie mogę doczekać zdjęcia Twojej małej księżniczki
Karola - Angel, to ja już dawno nie widziałam... super, że tak wesoło u Was. Martusia dopiero zaczyna się śmiać, ale wydaje też takie fajne piski, zwłaszcza jak leży na macie to krzyczy coś do zabawek. a co do płaczu to u nas przez pierwszy miesiąc mała płakała bardzo dużo, w drugim się trochę wyciszyła, a teraz płacze jak jej coś jest - głód, zmęczenie, kupa, nuda...
Czarna - ależ ten Twój suwaczek pędzi... jak się czujesz?
Karola - Angel, to ja już dawno nie widziałam... super, że tak wesoło u Was. Martusia dopiero zaczyna się śmiać, ale wydaje też takie fajne piski, zwłaszcza jak leży na macie to krzyczy coś do zabawek. a co do płaczu to u nas przez pierwszy miesiąc mała płakała bardzo dużo, w drugim się trochę wyciszyła, a teraz płacze jak jej coś jest - głód, zmęczenie, kupa, nuda...
Czarna - ależ ten Twój suwaczek pędzi... jak się czujesz?
), ale Jan, Małgorzata, itp; sa fajne tylko trzeba tez brac pod uwage ze dziecko moze nie mieszkac w PL i wtedy imie moze byc niefajne.
oby tak dalej , nie wiele co mi dolega , takie tam bzdurki jak każdej ciężarnej , staram się z tego nie robić tragedii i nie przejmować się . Nie faszeruje się żadnymi lekami i nie biorę nospy z byle powodu - więc jest git ! Siedzę sobie na zwolnieniu , ale w domu się nie przemęczam , robię tylko to co konieczne a w pozostałych rzeczach wykorzystuje domowników na maxa 
...ja bym tak nie dala...ale cristina to juz brzmi pieknie...bett nio nasza buba tez piszczy i to jak
.czasem tak specjalne jakby trenowala
...co to moze oznaczac?