czarna76
Fanka BB :)
Anulka , no zła matka ! aleś se wymyśliła . Ja też tak mam , dwie kozy w domu , każda z innym charakterem , jedna przesadnie porządna a druga bałaganiara w jednym pokoju , nawet nie wiesz jak się niekiedy kłócą - zwariować można. Ale miłość wzajemna też bywa 
Powiedziałam im o dziecku , zaraz po świętach . Cóż brzucha już nie wciągnę , święta to zjawisko posuneło do przodu. Starsza najpierw była zaskoczona , potem się ucieszyła . Ale młoda ! To dopiero był cyrk ! Nakrzyczała na mnie ze łzami w oczach że jak mogłam jej to zrobić ? i że jestem za stara ! podło nawet pytanie kiedy do tego doszło
na co ja , że w grudniu popołudniu , poszła do kalendarza policzyć i stwierdziła ,że we wrześniu i jak ja mogłam tyle czasu jej nic nie mówić !
Pokrzyczała , popłakała .... a potem jej przeszło , przytuliłam zaraze i już było git . Ale cała sytuacja była komiczna jak ona się tak miotała , ja myślałam że pękne ze śmiechu.
Teraz jest już dobrze , obie czekają na brata . Ale dalej nie wiemy jaka płeć.
Emy , tu jest dobre miejsce żeby się zrelaksować
Ja kończe w tym roku 37 - masakra , ale czuje się na 10 mniej . Życie się zresztą po 30-tce zaczyna , zobaczysz
Gatto , też farbuję , tylko ja zawsze szamponem koloryzującym bez amoniaku . Ależ ten twój suwak się posunął

Powiedziałam im o dziecku , zaraz po świętach . Cóż brzucha już nie wciągnę , święta to zjawisko posuneło do przodu. Starsza najpierw była zaskoczona , potem się ucieszyła . Ale młoda ! To dopiero był cyrk ! Nakrzyczała na mnie ze łzami w oczach że jak mogłam jej to zrobić ? i że jestem za stara ! podło nawet pytanie kiedy do tego doszło
na co ja , że w grudniu popołudniu , poszła do kalendarza policzyć i stwierdziła ,że we wrześniu i jak ja mogłam tyle czasu jej nic nie mówić !
Pokrzyczała , popłakała .... a potem jej przeszło , przytuliłam zaraze i już było git . Ale cała sytuacja była komiczna jak ona się tak miotała , ja myślałam że pękne ze śmiechu.
Teraz jest już dobrze , obie czekają na brata . Ale dalej nie wiemy jaka płeć.
Emy , tu jest dobre miejsce żeby się zrelaksować
Gatto , też farbuję , tylko ja zawsze szamponem koloryzującym bez amoniaku . Ależ ten twój suwak się posunął

.co do staranek do konca roq jesio duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu wiec wieze,ze zafasolkujesz.enya ja juz nie mam sil...najpierw podanie zlozylam do centrum orzekania o niepelnosprawnosci.lekarka orzeczniczka meeeeeeega franca,nawet malej nie obejrzala,decyzje wystawila negatywna.odwolalam sie wyzej do wojewodzkiego centrum tez odmowili na tej samej podstawie nawet nie zapraszajac nas na komisje powtorna...to centrum zwiazane jest z centrum pomocy rodzinie i jesli w tym pierwszym przyznaja ci stopien to w centrum pomocy rodzinie reszta to juz tylko formalnosc...maz byl w pt zalatwiac rodzinne...i co????? w tym roq nam sie nie nalezy,bo deklaracja o dochodach za tam ten rok przekracza 480zł na osobe u nas...widzisz widocznie twoja kolezanka ma szczescie.w kazdym wojewodztwie jest inaczej.my jeszcze trafilismy na taka lekarke.mam zaswiadczenie od alergologa,gastrologa i pediatry,ze mala jest alergikiem i atpikiem...i co z tego... 
i przy okazji firmowych - jak tam się żyję w Egipcie? U nas od czasu do czasu coś powiedzą o zamieszkach, ale to chyba kurorty w miarę bezpieczne? Pracujesz teraz dla jakiegoś biura?