reklama

Odskocznia;))))

emy mnie sie tez gotowac nie chce no ale mlody to je teraz same miecho, jak dla nas po jednym zraziku to dla niego 2 a chudy jak patyk, w tym wieku to normalne.a ja to najbardziej lubie cos namieszac, takie gotowanie mi najbardziej wychodzi, dzis zrobilam gulaszowe miesko z ananasem swiezym , starta marchewka ktora duszac sie zrobila sie miekka +po lyzeczce ryzu , choc moi panowie woleliby ziemioki, schabowe i modro kapusta,

zjola gdzie ty jestes , tutaj o jedzonku piszemy

emka ?

reklama
karola może mała takie hobby ma?:-)No bo czym się takie dziecko zajmie?Może płacz to jedyna rozrywka?;-)Moja babcia mówiła,że sny tłumaczy sie na odwrót,więc śmierć to wesele:-) Ale ja się nie znam i w żadne senniki raczej nie wierzę...
magdalena a ty też branża budowlana?

Anty prowadzę biuro nadzoru inwestorskiego, na budowie byłam raz na wbudowaniu aktu erekcyjnego:-p. Praca miła i przyjemna ale jak kończy się kontrakt to nigdy nie wiadomo gdzie cię przeniosą. A ty co robisz? siedzisz w biurze czy jesteś na budowie?

anulka rybko Ty moja ukochana jestem jestem:))))Kulam się jakoś;) Nic złego się nie dzieje,więc jestem dobrej myśli,ale odliczam do wizyty i tez mam nadzieję tak jak czarna,że w końcu poznamy płeć. Samopoczucie nadal kiepskie ale już nie aż tak.Wczoraj mówie do siostry: kurde już tydzień nie rzygałam...i wykrakałam,bo po obiedzie tuliłam juz kibelek:(((
Co u Ciebie?Młody już wyluzował?Nic nie piszesz czy nadal chodzisz na zumbe...Co porabiasz ciekawego?
Zjolke gdzieś wcięło:( Gatto w szpitalu:(

A ja od dwóch dni siedze na interku i robie zakupy,ale związane z moją nową wymyśloną pasją hehe ciekawe co z tego wyjdzie...może się pochwale za jakiś czas;)
Buziaki

kochana a co z gatto, dlaczego jest w szpitalu?
ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz .chodze na zumbe , z kijkami tez chodze, a mlody to przechodzi chyba ciezki okres ,raz jest dobrze innym razem pyskuje mi okropnie, raz nawet powiedzial ze wolalby sie wogole nie urodzic:-(

Ostatnia edycja:
emka nio pewnie masz racje...moze i nie nadajemy sie na wlascicieli psa??? moze za bardzo kochamy??? nie wiem...narazie i tak nic z tego..musimy odchowac Aluske.magdalenko,a gdzie idziesz na zabawe???? powiedz mi jak u ciebie sytuacja ze starankami?? emy ile u was jest stopni??? Boze jak ja bym chciala zeby u nas nie bylo zimy tylko np najnizsza tempka bylaby 10 stopni:-).ja z tych bardzo cieplo lubnych wiec wiecznie mi zimno...

a dzis tak dla odmiany kolejny interesujacy sen.snilo mi sie,ze bylam opetana przez jakiegos demona i poszlam do ksiedza zeby odprawil na de mna jakies modły:-D:szok::baffled:...porazka co w tej mojej bance siedzi.a co sie z gatto stalo?????????

wstawie wam zdjecie mojej niuni:

24012013919.jpg

25012013929.jpg

anulka,karola u Gatto na wizycie wyszedł jakiś dziwny zapis KTG i dla pewności zatrzymali ją w szpitalu na obserwacji.
anulka o matko ile ja razy wygadywałam mamie głupoty :szok::-Dkłóciłyśmy się przez połowe mojego życia,a i tak mamy dobry kontakt. Już się nie martw o syna,bez mamusi to on długo by nie wytrzymał młody cwaniaczek;)
karola cos w tym jest,że są ludzie ,którzy potrafia psa traktować jak zwierze,a są też tacy co traktują jak dziecko i póxniej nie mają serca go ustawiać i szkolić.Ja tak mam:zawstydzona/y:

reklama
o kurcze.

gatto trzymajcie sie z Cristina!!!.

emka no wlasnie ja mam podobnie,ale wiem gdzie jest granica i wiem gdzie jest miejsce psa...np u nas nie bylo mowy o tym zeby pies spal na kanapie itd.moj maz mu pozwalał,ja nie.jak tylko widzialam,ze lezy,wyganialam go,mowilam,ze nie wolno a ten warczal na mnie...czesto klocilismy sie oto z mezem,az sie wreszcie nauczyl i tez mu juz nie pozwalał.wiesz myslalam,ze w schronisku sa psy,ktore przechodza jakies testy czy nadaja sie do adopcji czy nie...nio i tak narazie nie mozemy myslec o psie dopki mala nie podrosnie chociaz troszke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry