reklama

Odskocznia;))))

reklama
Emka cwaniaczku jeden juz ci pisalam, ze nic latwo nie przychodzi i jak jakos przezylam to cale cc to i ty dasz rade, bedziesz chodzic jak gejsza drobnymi kroczkami z pokornym poklonem przez kilka dni :tak::-D:-p potem mozesz sie zamienic w jedze jak chcesz :-D

hm.. ztego co wiem, odnośnie szczepien to nowa ustawa wniosła tylko tyle, ze mogą ci dziecko doprowadzić do szczepienia tylko w razie EPIDEMII a tak reszta zasad zostaje bez zmian. Są wyroki SN gdzie jest jasno powiedzane ze nie mogą cię przymusić do zaszczepienia dziecka wg kalendarza szczepien. Ja tez zamierzam napisac oświadczenie i odroczeniu szczepien małego i tez nie będę na nic szczepic. Poza tym, żaden lekarz nie podpisze ci oświadczenia ze bierze na siebie odpowiedzialność za powikłania poszczepienne. Jak mi lekarz nie podpisze ze bierze odpowiedzialność finansowa itp. to nie zaszczepię za nic w świecie...

gatto jak już się ogarne po porodzie i wróci mi moje adhd,do tego opieka nad dzieckiem to po miesiącu padne na pysk:-D:-D:-DJedną ręką będę bujać małą a drugą coś sobie remontować,naprawiać,tworzyć czy budowac:-D A tak poza tym to 3 pralki ciuszków już wyprałam,przede mną chyba jeszcze 4. Ło matko ile mi tych lumpków nazwozili,dobrze,że chociaż w różnych rozmiarach.Najgorsze jest to prasowanie:(((

Emka nie zapominaj, ze masz jeszcze 2 nogi, przerzuc sie na bujanie noga to bedziesz miec dwa reca wolne:-D:-D druga noga niestety musi ci sluzyc jako podpora, bo stracisz rownowage:-)

gatto,o której wpadniesz pomóc mi w prasowaniu?Jakiś dobry obiadek zrobie,a jak już skończysz to dam Ci mocnej kawki,żebyś miała siły wrócić do domu:-):-D

ojj prasowanie... hehe jeszcze to pamiętam. obejrzałam wtedy masę seriali na tvn playerze, bo stawiałam sobie lapka naprzeciwko deski do prasowania i machałam

ja nie jestem aż tak odważna, żeby Martuli nie szczepić. na szczęście na razie nie miała żadnych odczynów poszczepiennych. boję się MMR ale nie wiem czy jest jakaś alternatywa dla tego szczepienia?

czekam teraz aż mi się dzieć obudzi, nakarmię niejadka i zmykamy na spacerek, bo w stolnicy dzisiaj piękna pogoda, a wczoraj przyszła mi parasolka do wózka i muszę ją przetestować:-)

buziaki babeczki!!!

reklama
gatto to Pyrlandia a nie Pyrownia:-D:-D!!!!!!!!!Zaraz Cię wielkopolanki o*******ą:-D:-D:-D A brzuchola mam ostatnią fotkę z 30tc,bo robie sobie co 5tyg,taki nygus ze mnie.Zaraz dostaniesz na skypie i foty pokoju-tylko jeszcze nie jest na cacy skończony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry