reklama

Odskocznia;))))

Dziękuję Wam za odpowiedzi. wizyte u onkologa mamy na 10 września. Pani w rejestracji potraktowała mnie jak przewrażliwioną mamusię (sama sobie tego skierowania nie wypisałam) najpierw stwierdziła, że to napewno od trzeciego migdała to jej się zapytałam czy usunięty też mógł to zrobić. To zaczęła wypytywać o przebieg chorób w ostatnim roku. Tu też nie miała pola do popisu bo był tylko raz chory. No i uczepiła się jednego zęba z dziurą. I kazała najpierw go wyleczyć. Pediatra stwierdziła, że tyle guzków nie będzie od jednego zęba dlatego nas skierowała dalej. Ale pójdziemy go wyleczyć i poczekamy. Narazie staram się nie przejmować. I trzymać się tego że to nic groźnego.

reklama
witajcie.igusiad bedzie dobrze...pomodle sie za twojego synka...

wiecie jak tak czytam o konowałach ze słuzby zdrowia i sama na wielu trakich trafilam pseudo lekarzy to az sie ciśnie chęć załozenia watku na ktorym bedzie mozna podawac adresy felernych przychodni lub szpitali i nazwiska gównianych lekarzy...ojjjj....mysle,ze watek mialby wziecie,a niektorzy "specjalisci" moze usiedliby na dupach zamiast sie panoszyc:angry:

reklama
Emy witaj w kraju :D, u nas albo są egipskie upały - to się będziesz czuła jak u siebie :D, albo leje deszcz i jest masakrycznie zimno, dni z dawnym typowym polskim latem z naszego dzieciństwa jest niewiele.

Ps u mnie miesiąc temu było gradobicie - kule wielkości małych jabłek (okna dachowe ocalały - bo zacinało po skosie) - sąsiedzi którzy mieli skos dachu od strony od której zacinało mieli powybijane szyby. Na domiar złego ubezpieczalnia proponowała nam ugodowo za zniszczenia 3000 - sam tynk (dziury na 1/4 domu) firma tynkarska oszacowała na 4,5 tysiaka + do tego podziurawione rynny, parapety pozgniatane, futryny okien dachowych z wgniecieniami itp wiec strarty dużo duzo wieksze - przyszedł rzeczoznawca i wycenił na 1300 zł ..... masakra a jak chcemy sie sądzić to prosze bardzo ale ponad 200 km od naszego miasta .... więc odradzam wszystkim ubezpieczenie domu w UNIQA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry