reklama

Odskocznia;))))

reklama
emka objawy,ktore opisujesz miala moja niunia.prezenie,placz podczas jedzenia,napinania,problemy z kupka,ogolne rozdraznienie,problemy ze snem-alergia.skaza bialkowa plus nietolerancja laktozy.przerobilam wszystkie krople.nie pomagaly.irygatory WINDII do kupienia w aptece,aby odprowadzac gazy.bylo troche lepiej,ale nie na dlzusza mete.po zmianie mleka na nutramigen po 2 tyg dziecko o niebo lepiej sie czulo.nie bylo problemow z kupkami,ze spaniem z niczym...teraz Ala ma prawie rok,jest na nutramigenie 2 i jedynie z czym walczymy to z AZS ale to temat na dluzsza wypowiedz.zmien pediatre-to na pewno.my przerobilismy dwie i dopiero trzecia poznala sie,ze to alergia,porobila badania itd.cherbatki niewiele nam dawaly a i nie wolno podawac duzo koperkowej,bo uzyskasz odwrotny efekt-mala bedzie puszczala wiecej bakow,bedzie ja bardziej wzdymalo.najlepsza woda przegotowana.popych stolec,rozluznia go.

emy witamy w PL;-).jak sie czujesz?

izw poczytaj sobie o niedozwolonych klauzulach w umowach-z tego co tam piszą zawarcie w umowie warunku o rozpatrywaniu sprawy sądowej w sądzie najbliższym w twoim przypadku firmie ubezpieczeniowej jest niezgodne z prawem

Emcia co tam u was?? ty juz masz normalnie dorosla corke!! miesiac dawno skonczony to juz chyba macie wszystko opanowane do perfekcji:tak::tak:

Emy ty juz chyba po 30tce jestes co??? gratki ;-):-)

GATTO a właśnie,że nie,nic już nie mamy poukładane:(Ktoś mi podmienił dziecko:(Od dwóch tyg jest mega marudą i płaczką,ma swoje godziny gdzie nie idzie z nią wytrzymać,ani łóżeczko,ani spacer,ani noszenie...sama nie wie czego chce.W przyszłym tyg ma szczepienia i po nich znajdę dobrego pediatrę-oczywiście prywatnie,bo inaczej to ciężko tak po poradniach latać i zdecydujemy czy zmieniamy mleko czy co,bo mała ma problemy brzuszkowe:((W nocy nadal budzi się raz co półtora h ,raz co trzy,co dwie...Je sobie na raty,raz całą dawkę,innym razem po połowie...Ja już nie pamietam co to nieprzerwany choć 4 godzinny sen:( Leży właśnie obok mnie słodziara,wycałowałybym ja teraz na maksa heheh ale mi się obudzi,a jak się obudzi to już nie jest taka słodka;) Ucałuj grzeczną Gattinkę:)

Emcia no to moze sa te cale slynne skoki rozwojowe, moja tez czasem byla tak nieznosna, ze nie mialam czasu do kibla isc. Potem jej przechodzilo, potem znow zaczynala i tak 3 miesiace hihi:-D Potem jej sie poukladalo i teraz jest grzeczna:tak:
Moze wcale nie jest potrzebna zmiana pediatry, moze faktycznie mleko...
Gattinka tez jadla na raty....do dzis mi nie zje wiecej niz 150ml a to juz duza panna jest. I przez to tez sie budzi w nocy na papu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
dziewczyny moja panna do 6msc nie zjadala wiecej niz 150ml.ba jak miala od msc do 3,4 to potrafila zjadac nawet po 80ml-100ml to był wyczyn...doprowadzala mnie tym do histerii...teraz przez noc zjada pół litra mleka i w dzien ok 200-300ml.z innymi posilkami jest gorzej,ale to dlatego,ze zębiska ja mecza...emka zeby zmienic mleko potrzebny jest dobry pediatra,ktory rozpozna alergie.wiem,bo my dopiero za 3 razem trafilismy na kompetentna babeczke.a i wybierz sie do alergologa po zaswiadczenie,ze mala musi miec specjalne mleko wtedy masz na znizke z recepta.

reklama
karola , czy tylko ten nutramigen jest na receptę ? czy inne mleko też może być ?
Ja Milanowi zmieniłam wczoraj mleko ze zwykłego Nan na Nan HA i powiem Ci ,że już widać poprawę . Poznikały mi krosty na buzi i czole . Skóra jest jeszcze suchawa , ale może to załatwi częste natłuszczanie.
I jeszcze pytanie , czy nietolerancja laktozy to ma związek z azs , czy to dwie różne sprawy???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry