reklama

Odskocznia;))))

reklama
Emy - to Ty po sąsiedzku teraz jesteś. Ja mieszkam w Gliwicach. Kciuki trzymam za Was nieustannie.
Tak, tak, bardzo blisko :) zresztą o ile kojarzę to też niedaleko Bibianki i IZW :) wygląda na to, ze będę rodzić na raciborskiej, cociaż wszystko się rozstrzygnie po konsultacji z kardiolog dziecięcym. Narazie nie zakładam innej opcji, bo wtedy pozostanie ligota...
taka była piękna pogoda a dziś od rana nie chce się wypogodzić i jakieś chmury przyszły nie wiadomo skąd.

Ja też trzymam za was kciuki, dużo o Tobie myślę i jestem dobrej myśli. Musimy wierzyć, że po tych wszystkich burzach w naszym życiu zaświeci wkońcu słońce.
Pamiętaj zawsze, że masz gdzieś tam swoje najdroższe słoneczka, które nad Tobą czuwają.

Zjola co u Ciebie?? jak sie trzymasz?
Emy kurcze a po co ci ten lek za 5 stow? bo ja to zielona w te sprawy jestem:baffled:
mam ujemną grupę krwi, mąż dodatnią, w trakcie ciąży przy braku przeciwciał w mojej krwi podaje się immunoglobulinę i po porodzie jeśli dzieciaczek ma dodatnią grupę podaje się następny zastrzyk.
Okazuje się, że w Polsce lek ten jest 100% droższy niż w innych krajach i o ile się dowiadywałam dofinansowana jest tylko ta dawka, którą podaje się po porodzie. w ciąży trzeba sobie radzić samej :baffled:

buziaki!

mam ujemną grupę krwi, mąż dodatnią, w trakcie ciąży przy braku przeciwciał w mojej krwi podaje się immunoglobulinę i po porodzie jeśli dzieciaczek ma dodatnią grupę podaje się następny zastrzyk.
Okazuje się, że w Polsce lek ten jest 100% droższy niż w innych krajach i o ile się dowiadywałam dofinansowana jest tylko ta dawka, którą podaje się po porodzie. w ciąży trzeba sobie radzić samej :baffled:

buziaki!
no wiecie co!!!! ja myslalam, ze to wszystko za darmo jest!
u nas przynajmniej nie slyszalam, zeby sie placilo jak matka ma rh-

Emy - ja o ciąży już nie myślę. Coś mi się wydaje, że znowu mam zrosty po ostatnim łyżeczkowaniu. Nie mam siły już z tym walczyć. Moje Aniołki teraz mają babcię i poczekają wszyscy na mnie, a ja na razie relaksuję się jazdą na motocyklu i resztę mojego życia chcę spędzić ciekawie, żeby kiedyś nie żal było umierać. Sorry że wypowiadam się w takim tonie ale to dlatego, że po śmierci mamy mam życiowe przemyślenia.
Pozdrowionka

witajcie

czarna Milan ma typowe dla azs miejsca...czekam na wiesci.zjola witaj kochana.nie przepraszaj...zycie doswiadczylo cie juz wystarczajaco,ze nie musisz wciaz miec usmiechu na twarzy i grać...emy,bo to jest POLSKA własnie i tutaj o wszystko trzeba walczyc samemu...pamietam jakie mialam przeboje z clexane zeby dostac na nfz...no porazka jakas...dopoki moj gin sie nie postarał o to dla mnie i olał procedury to bylo ciezko...a przeciez to lek dzieki ktoremu jest Ala..nie masz suwaczka i jestem w szoku,ze juz po 31tc u ciebie...:szok::szok::szok:...

Emcia jak poszla noc na nowych zasadach??

Zjola oj ja po mojej chorobie tez juz mysle troche inaczej....zycie doswiadcza i potem czlowiek troche zmienia swoje nastawienie do niego. Uzywaj zycia kochana, a jak ciaza bedzie sie miala pojawic, to i tak sie pojawi mimo zrostow. Najwazniejsze to wyluzowac i poddac sie pieknu, ktore nas otacza.

Karola widzisz z jednej strony w PL jest ciulowo, z drugiej natomiast wydaje mi sie, ze czasem lepiej niz w innych krajach (przykladowo Anglia). Wlosi bardzo narzekaja na ich sluzbe zdrowia, ja natomiast jestem wniebowzieta. Tyle ile mi sie tu wydarzylo i jakich wspanialych ludzi-lekarzy spotkalam to tylko dziekowac Bogu. Chyba punkt widzenia zalezy niestety od punktu siedzenia. Aczkolwiek leki ratujace zycie nie powinny byc ciezko dostepne i kosztowac krocie! To jest bardzo nie w porzadku!

Czarna daj znac co u lekarza. Moze to jednak nie azs...

Wiecie kochane, ja to już pewnie babcią szybciej zostanę :sorry2:. W listopadzie 43 stuknie :shocked2:
A dzisiaj kurka przypomniałam sobie, że mamy z M piątą rocznicę ślubu!

Ostatnia edycja:
Zoja miło Cie widzieć:tak: i nie pisz mi takich głupot. Moja mama miała 48 lat jak mnie urodziła a mój tata 62!
gatto widziałam Twojego Skarba podajże na 30:tak: same słodkości:-D
Karola super że Cię zdiagnozowali, sama powinnam się wybrac do dr ale nie chce mi się:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry