Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, tak, bardzo bliskoEmy - to Ty po sąsiedzku teraz jesteś. Ja mieszkam w Gliwicach. Kciuki trzymam za Was nieustannie.
mam ujemną grupę krwi, mąż dodatnią, w trakcie ciąży przy braku przeciwciał w mojej krwi podaje się immunoglobulinę i po porodzie jeśli dzieciaczek ma dodatnią grupę podaje się następny zastrzyk.Zjola co u Ciebie?? jak sie trzymasz?
Emy kurcze a po co ci ten lek za 5 stow? bo ja to zielona w te sprawy jestem![]()

no wiecie co!!!! ja myslalam, ze to wszystko za darmo jest!mam ujemną grupę krwi, mąż dodatnią, w trakcie ciąży przy braku przeciwciał w mojej krwi podaje się immunoglobulinę i po porodzie jeśli dzieciaczek ma dodatnią grupę podaje się następny zastrzyk.
Okazuje się, że w Polsce lek ten jest 100% droższy niż w innych krajach i o ile się dowiadywałam dofinansowana jest tylko ta dawka, którą podaje się po porodzie. w ciąży trzeba sobie radzić samej
buziaki!

...
i nie pisz mi takich głupot. Moja mama miała 48 lat jak mnie urodziła a mój tata 62!
same słodkości