reklama

Odskocznia;))))

Emy :-) witamy w PL
IZW , no właśnie , takie te ubezpieczenia ... szkoda słów

Aniunia , zajrzyj ! co u Ciebie i Tobiaszka ???
Anastazja , pokaż suwaczek !!!!! naciesze gały :)

reklama
Cześć dziewczyny. Może Wy się orientujecie...Szukam złotego środka na bolączki mojej małej,od urodzenia jest na jednym mleko HIPP Bio combiotik,od jakiś 2 tyg stopniowo zaczęły się problemy z brzuszkiem,skręca się przy jedzeniu,marudzi,pręży,wymusza bąki,w nocy też czasami świruje.Dostaje już od dawna kropelki Dicoflor raz dziennie,dostawała też sab simplex ale w mniejszej dawce,a od kilku dni przerzuciłam się na krople Delicol...Już sama nie wiem czy zwiększyć dawki czy to zachowanie można tez zgonić na jakiś objaw skazy białkowej i musze zmienić mleko...Niestety mam dość specyficzną pediatrę,która stwierdziła,ze najlepiej to krople odstawić bo jak ją brzuszek boli to i tak nic nie pomoże,że trzeba odczekać bo to na tym etapie jeszcze wszystko się rozwija itd...Taaa.... i mam siedzieć i patrzeć jak się męczy. Wiem,ze nie są to jakieś mega typowe kolki bo by nam wyła,a tak nie jest,ale biedna się męczy.

nutramigen. cholerstwo śmierdzi jak nie wiem co ale jej pomaga. A nawet nie chce go próbować bo bym pewnie zwymiotowała. Miała problemy z robieniem kupek, robiła co dwa dni z wielkimi bólami a po tym mleku robi 2 bez problemu. Tzn teraz mamy problem bo rozszerzamy diete i warzywka ją zapchały i robi jedną, dwie kupki dziennie z trudem.

Wiem,ze bebilon pepti tez chyba jest tych na recepte dla alergików,dlatego pytam.Musze po weekendzie zadziałać,bo jak mam słuchac mojej pediatry...ech...według niej samo przejdzie z czasem i już...

Tak bebilon pepti też jest dla alergików. Podobno jest lepszy w smaku ale zawiera śladowe ilości białka mleka krowiego. Co pediatra to inne zastosowanie. Ja sobie chwalę nutramigen i Karoli Ala też jest na nim.
U nas Oliwka miała stan zapalny wątroby i po tym mleku właśnie przeszedł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry