martusionek
Fanka BB :)
Emy i takie wiadomości będą już do końca!!! Ja często o Was myślę i trzymam kciuki z całych sił ze swoimi chłopakami &&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Angel będzie dobrze, musi być! I to normalne że dopadają Cię takie myśli! Ale wiem po swoim przykładzie że musi, po prostu musi być dobrze!

Rozróżniam tylko tyle że Emka urodziła, Enya walczy a Emy już wnet będzie tulić swój cud. Ale niestety nie pamiętam Waszych historii więc jak bym coś kiedys głupiego napisała nie o Was (a myśląc że piszę o Was) to nie gniewajcie się
moje nastawienie ma się oki wczoraj rozmawiałam z siostrą i mowiła ze mam przestac tak myslec ze bedzie wszystko dobrze i ze nie mam mojemu O mowic o swoich obawach bo tylko nie potrzebnie się denerwuje i są kłótnie teraz tak sobie mysle ze nie potrzebnie mu mowilam bo zaczal sie denerwowac i zauwazylam ze go to przerasta bardzo mu zalezy na naszej fasolce
więc powiedziałam sobie dosyc stresu BEDZIE DOBRZE I KONIEC :-) dziękuje wam bardzo kochane za wsparcie :*:**:*:*:*:

muszę się przejść do kancelarii i popytać , do tego chcemy dwie matki chrzestne , nie wiem jak się na to proboszcz zapatruje...hmmm