reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej kochane:-) macie rację że się nie potrzebnie stresuję bo i tak nic mi nie pozostaję jak czekać i być dobrej myśli,tylko to takie trudne :-(:-( bolały mnie piersi po bokach i sutki przy dotyku były jakieś nabrzmiałe a teraz są zupełnie normalne jakbym w ogóle w ciąży nie była tylko sutki nadal bolą.Dlatego się przestraszyłam :-( wiem ze sters nic nie zmieni tylko moze jeszcze pogorszyć ale to silniejsze ode mnie ciągle siedzi mi w głowie ze nie jest dobrze,dziewczyny PALNIJCIE MNIE W GŁOWĘ!!!!!!!!! co w koncu uwierze ze tym razem się uda.
emy jest przepiękny :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Lilianna nic na siłę! Wszystko młotkiem!!!:-D:-D:-D Angel będzie dobrze, musi być! I to normalne że dopadają Cię takie myśli! Ale wiem po swoim przykładzie że musi, po prostu musi być dobrze!:tak:
Czarna, Emka jak tam u Was?
Ja to blondynka jestem i zawsze myliły mi się Emka, Enya i Emy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Rozróżniam tylko tyle że Emka urodziła, Enya walczy a Emy już wnet będzie tulić swój cud. Ale niestety nie pamiętam Waszych historii więc jak bym coś kiedys głupiego napisała nie o Was (a myśląc że piszę o Was) to nie gniewajcie się:tak:

HEJ KOCHANE :-) u nas zapowiada się piękna pogoda:tak:moje nastawienie ma się oki wczoraj rozmawiałam z siostrą i mowiła ze mam przestac tak myslec ze bedzie wszystko dobrze i ze nie mam mojemu O mowic o swoich obawach bo tylko nie potrzebnie się denerwuje i są kłótnie teraz tak sobie mysle ze nie potrzebnie mu mowilam bo zaczal sie denerwowac i zauwazylam ze go to przerasta bardzo mu zalezy na naszej fasolce:tak:więc powiedziałam sobie dosyc stresu BEDZIE DOBRZE I KONIEC :-) dziękuje wam bardzo kochane za wsparcie :*:**:*:*:*:
emcia dziękuję kochana opowiadaj jak niunka się chowa >?:*:*:*
lilijanna ręka raczej nie zdziała ,porządny młot zeby wbic do glowy co nie co ...:szok::-D:-D:-D:-D
kwiatuszek dziękuję kochana masz rację musi byc dobrze i koniec nie ma innej opcji ;-)
Pozdrawiam zycze wam i waszym małym pociechą miłego dzionka;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam jeszcze pytanko odnośnie mojej wizyty mam 19stego to będzie 29dc od owulacji mnie wiecej oczywiscie :tak:myslicie ze bedzie juz cos widac na usg??

reklama
Hello :) miałam wolne od kompa przez weekend
dziewczyny wróciły do domu , więc i galimatias też wrócił :)
czas ucieka za szybko zdecydowanie , niedługo szkoła... ech a tak fajnie jest nie wstawać o 7 rano , buuuu:-(
U nas , trochę ochłodzenia było przez sobotę , ale znów ciepło , oby już nie tak upalnie .
Milan rosnie jak na drożdzach , teraz sobie spi obok słodko . Zaczynamy mysleć o chrzcinach , tylko czy nam go ochrzczą jak my tacy innowiercy:-p muszę się przejść do kancelarii i popytać , do tego chcemy dwie matki chrzestne , nie wiem jak się na to proboszcz zapatruje...hmmm

Emy , cudny chlopczyk :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry