reklama

Odskocznia;))))

Czarna mowisz że macie testy z krwi? Nam nie zlecili bo pediatra stwierdziła że Oliwka jest za mała a przez to może jej nie wyjść alergia z krwi. A i ciesz się że nie dostalaś nutra:tak: to dopiero jest nie dobre mleko:szok::-D Oliwka je dostała jak miała 3 mc ale od razu ładnie jadła.
Karola ręce opadają. Moja teściowa stwierdziła że Oliwka ma alergie przeze mnie bo mało mleka piłam jak byłam w ciąży! Taaa tylko M jak był mały to miał skazę białkową.
Zmieniamy to mleko powoli i żadnych zmian nie ma na skórze, kupki ładne robi ale martwi mnie to że purka. Barrrrrdzo... Brzuch ją nie boli, tylko tak po prostu puszcza gazy jak stary chłop :szok::rofl2::baffled::-D mam się martwić?

reklama
Kwiatuszekk23 - nie masz się martwić, masz się cieszyć. :tak: Dzieci tak pierdzą, jak stary dziad. :-p To normalne, lipiej tak niż gdyby nie robiła, wtedy gazy zistają w brzuszku i potem brzuszek boli.

Hej !
Piękna pogoda a do mnie się przyplątał katar i ból gardła nie wiem skąd. Od kilku dni czułam jakbym miała podrażnioną śluzówkę w nosie, aż troszkę krwi było na chsteczkach. pomyślałam, że to objaw ciąży. ale od wczoraj to podrażnienie przeszło na gardło i trzyma. z nosa powoli zaczyna coś lecieć, z tym się akurat lepiej czuję, bo już tak nie boli, ale za to gardło dokucza
nie bardzo wiem co mogę brać, a domowe sposoby słabo działają

miłego długiego weekendu!
buziaki dla maluszków!

Emy - nawilżaj śluzówkę wodą morską, Nasivin do nosa, ten z żółta końcówką. Syrop calcium na wzmocnienie. Dalej czosnek. Na gardło ISLA, płukanie wodą i solą. Kaszlu nie ma tak? Maść majerankowa pod nos.

Nie gadajcie, że śpicie, za oknem słońce, 30 stopni ma być, ale odczuwalnie inaczej niż w lipcu, bo powietrze bardziej nawilżone. No no no? To jak śpicie czy nie śpicie? :-p

Miłego weekendu.

Lilianna kto rano wstaje ten ma dzieci:-p:-D ja już zdążyłam zrobić karpatkę, jedno pranie wywiesić i czekam aż mama wróci z kościoła i będziemy skubać kaczkę:szok::szok::eek::confused2: i musze ją jeszcze zawieść do kuzyna który ma dom weselny bo państwo młodzi nie będą mieli rosołu :-D:rofl2::cool2::biggrin2:
Emy tak jak dziewczyny pisały mi gin pozwolił tamtum verde w spreju i syrop *spam*.
Udanego weekendu :tak:

reklama
karola , napisz mi proszę jaka wit D podawałaś , bo Milan chyba uczulony na to co mam i muszę odstawić:wściekła/y: dałam wczoraj wieczorem , a w nocy już nieźle wysypany , cała buzia czerwona - myslę że to od tego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry