reklama

Odskocznia;))))

GATTO od miesiąca mam łóżeczko w salonie bo całymi dniami tutaj przesiadujemy,więc jak mała ma ochote kimnąć to bach do wyrka...a w jej pokoju to ona śpi ze mną...wiem wiem...ble ble ble,nie oducze jej później,źle robie itd ale tak wyszło i póki co zostanie,choć w tym tyg mam zamiar przywlec do domu drugie łóżeczko i tamto wróci do pokoju i mała będzie spała sama,ale to niedługo;) Co do tej małej absorbującej osóbki-ma już ok.59cm,bynajmniej ciut luźne bodziaki na 62 jej zakładam,waży 5100g. Tak się dzisiaj zastanawiałam co można jeszcze robić z takim babolkiem oprócz gadania,spiewania,czytania,noszenia,zabawy na macie,karuzeli...no i puszczania teledysków albo reksia u taty w tel jak wraca z pracy...Myślałam,że takie babolki dłużej śpią w dzień a tu dupa...

reklama
To i ja sie przyznam skoro tak szczerze sobie rozmawiacie:)
Ja tez spie z moja córeczka:) zaczelo sie od zabkowania,strasznie dlugo to trwalo,noce byly koszmarne,budzila sie co 1.5h wiec ja wzielam do siebie a teraz spimy bo lubimy:) Czasem ja odkladam do lozeczka ale wtedy to ja nie moge spac,ciagle sie budze i sprawdzam co u niej:) A tak to spimy razem i ja lepiej noce znosze:) hehehe
Pozdrawiam wszystkie,strasznie dawno mnie nie bylo tutaj:)

Witajcie Kochane!
Emka a co Ty jezyka nie masz ?Kurcze ja bym zaraz takiej ,,kolezance,, dokopala w bardzo ,,mily,, sposob. Nie to ze taka wstretna baba ze mnie ale po prostu trzeba sie szanowac i basta!
A ja Wam powiem ze jak maz idzie na noc do pracy to i ja z moim wielkim dzieckiem tez spie ha!
Bibiana gratki!
Zjola sie tu pojawia?przyznam ze podczytuje Was dziennie ale nie mam z czym sie wbic w Wasze rozmowy bo temat kolek to chyba bede przerabiac juz jako babcia:-Doczywiscie wszystko w swoim czasie.

pozdrawiam wszystkie bez wyjatku;-)
Monia moi znajomi zgapili od Ciebie Milana, oczywiscie dzieki mnie, caluski.

Ostatnia edycja:
Anulka - no pewnie, że się pojawiam! Ale mnie też trudno w tematy pieluszkowe się wbić. Musimy chyba forum babć założyć, he he. Ja raczej już nie liczę na rozmnażanie. Korzystam z życia, jeżdżę na motocyklu i właśnie planuję wrześniową dwutygodniową trasę po Polsce. Buźka

Bibianko - wielkie gratki. Cieszę się razem z Tobą :)

A ja z moim koniem już nie śpię, ha ha. Zresztą on teraz z babcią moją mieszka, no i już pracuje :eek:. Nie macie pojęcia jak ten czas leci.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Anulka, to milo mi , że nie bedzie jedyny :-p a ja zgapiłam od Shakiry:-D
Zjola , a ja licze , że jeszcze cie życie pozytywnie zaskoczy , w temacie pieluch oczywiście:tak: A jaka trasa będzie ??? jak jedynką przez Cz-we to Ci pomacham:-)
U mojego dziecka lepiej , skóra sucha ale juz nie aż tak , buzia ładna.

hej kochane :biggrin2::biggrin2: jak wiecie miałam dzisiaj wizytę i jestem juz spokojniejsza:tak: nie dość że zobaczyłam swoją FASOLKĘ TO USŁYSZAŁAM SERDUSZKO !!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin2::biggrin2::-D to jest 6 tydz i 2 dni he he he bardzo się cieszę :-D

pozdrawiam was kochane i zycze miłego wieczorku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry