reklama

Odskocznia;))))

Angel - dobrze, że serducho bije :)

Anastazja - Ty stary rowerze :-) Dobrze, że rośniecie zdrowo. Trzymaj się kobitko a ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna - trasa jeszcze nie ustalona, zobaczy się.

Gatto - licz, licz, licz :)

Emcia - no jasne, że się będę odzywać :) Nawet pieluchy mnie nie odstraszą.

No to jak na odskocznię przystało napiszę że byliśmy w Pradze. Nie na motorkach na szczęście, bo już o drugiej w nocy znaleźliśmy nocleg:szok:, w hotelu, który wyglądał, jak tani akademik. Okazało się jednak, że pokoje były całkiem znośne. Praga piękna i muszę tam wrócić znowu, bo jeden dzień łażenia to zdecydowanie za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buźka kochane

reklama
Yyyyyy Lili jak sie tam przeniesiemy to nam Odskocznia zemrze :-) juz byla posucha tu, ze ho ho! Moze jak przyjdzie jesien/zima to znow sie zacznie wirtualne picie wisniowki i takie tam, jak kazdemu bedzie marzl tylek na dworze:-) W kazdym razie trzeba przeczekac.

Zjola zazdroszcze Pragi. Ja bylam jako male dziecko i malo raczej skumalam....chcialabym pojechac z wieksza swiadomoscia:-D
Ale jaka taka podrozniczka, ze nawet Wiednia nie widzialam! W przyszly rok koniecznie musimy sie tam wybrac, jakos daleko nie mamy:tak:

My za to 31 ruszamy na Polandie! nie moge sie juz doczekac! szkoda, ze nie bedziemy przejezdzac przez Pyrownie :-p:-p to bym do Emci zajrzala i mloda ucalowala!

hej hej , a no mnie tez pieluchy nie przestrasza nie nie, bede zagladac:-D
Ja dzis od rana siedze na all i kupuje ksiazki dla mlodego, wiecie co zeby ksiazka do anglika kosztowala 80 zl?:szok::baffled:, mam stara z zeszlego roku no ale ona juz nie pasuje !masakra, jeszcze jak sie ma jedno dziecko a jak ktos ma 2, 3 ?polityka prorodzinna przeciez w naszym kraju jest tylko dla kogo??:no:
Zjolka ja tam dalej licze na to ze kiedys przyjedziesz po mnie na tym motorze :-D
a wogole pomidorowke robie , ze swoich pomidorkow, ktos chetny???

Ło matko Anulka - dawaj tą pomidorową! Co do przejażdżki, to może w przyszłym roku, bo muszę wprawy nabrać. Jak na razie czasami klnę jak szewc do kasku, bo bez k..wa nie idzie jakoś :-D. Muszę się podszkolić, bo nie wybaczyłabym sobie gdybym Ci krzywdę zrobiła, o nie.

Gatto - bo padnę, nie będę po Anulce jeździła :no:

Angel - super!!!! i tak trzymać! (z tym spokojem) a jak się Twój mały przystojniaczek miewa?

Gatto - a gdzie będziesz stacjonować w PL? jak można nie lubić pomidorówki?????????????????????

Zjola - zazdroszczę, też mi się Praga marzy. masz rację, lepiej po Anulce nie jeździć bo jak ona później będzie chodziła z takimi śladami opon?

Anulka - też dzisiaj robię pomidorową tylko że z kupnych pomidorków, więc z chęcią spróbuję Twojej ze swojskich. a z tymi cenami to porażka. za "moich" czasów aż tak często się książki nie zmieniały i spokojnie można było kupować używane

Anastazja - super, że się odezwałaś. domyślam się, że nie tak sobie wyobrażałaś swoją ciążę i że chciałaś jeszcze popracować no ale niestety życie weryfikuje nasze plany a praca nie jest najważniejsza. odpoczywaj i dbaj o siebie. na 70% gratuluję synka a na 30% dziewczynki

od kiedy wróciłam z urlopu jakoś nie mogę się ogarnąć. najpierw sprzątanie, później szukanie niani, bo od września wracam do pracy, jeszcze w międzyczasie planowanie chrzcin i tak trochę Was zaniedbałam, ale wiem że mi wybaczycie. staram się jeszcze nacieszyć tymi ostatnimi chwilami z młodą

buziaki!!!!!!!!!

Anulka ty uwazaj, bo jak Zjola nie ma wprawy to faktycznie moze cie przejechac hahaha :-D
Ja bym reflektowala na przepis konserwowych z tym, ze nie wiem czy na moim trzecim swiecie ja dostane male ogorki :-( bo chcialam sobie zrobic malosolne i nigdzie nie dostalam ogoreczkow:-(:-(

Bett ja bede stacjonowac w Debicy, a pozniej chyba jedna nocke w Katowicach;-) wiec Anulka strzez sie!!:evil:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry