Hej laski!
faktycznie pogoda się popsuła, ale nie ukrywam taka mi też pasuje
w sobotę kupiłam ziołowe krople do nosa i tabletki na gardło. już nic nie boli ale czuję się fatalnie, jestem okrutnie zmęczona i nawet od wydmuchiwania nosa kręci mi się w głowie jak cholera
wczoraj robiłam crp, morfologię, wyszły tragicznie.
dzisiaj bylam u lekarza i zaczynam antybiotyk,niestety
w piatek powtórzę wyniki i w poniedziałek kontrola, no i ekg bo serducho szaleje
gin w czwartek
anastazja w sumie racja, też bym chciała chodzić do pracy jak najdłużej, przynajmniej czas inaczej leci, ale skoro musisz odpoczywać to wykorzystaj ten czas jak najlepiej :-) gratuluję siusiaka! szczerze tez bym się nie obraziła gdybym urodziła dziewczynkę, ale na to już nie liczę, na każdym usg na pierwszym planie widnieją ogromne jajka

Mamy miec cc między 9 a 15 września. konkretnej daty jeszcze nie ustaliliśmy
Planowałam krótki wypad do Krakowa, ale odłożymy to na potem, może jak już będziemy w komplecie to wpadniemy
zjola zazdroszczę Pragi, po cichu myślę, ze jeśli wszystko pójdzie ok i mąż przyjedzie to może przed wyjazdem wyskoczymy do Pragi, ma jutro 40-te urodziny, planowałam wielką imprezę, ale trzeba wymyślić coś innego.
Pomysłu nie mam. Zafundowałabym mu skok spadochronowy, ale nie wiem czy mu się spodoba, twierdzi, ze się boi latać. Nie mam koncepcji, może własnie taki weekend w Pradze byłby fajny.
gatto do Wiednia musisz koniecznie pojechać. To jedno z moich ulubionych miast. Polecam też Barcelonę. co do ogórków, w egipcie tez nie ma takich małych gruntowych jak w PL, ale pikle a la małosolne wychodzą całkiem nieźle z takich ogórków, my je nazywamy libańskie. gładkie większe niż gruntowe ale dużo mniejsze od szklarniowych. tylko muszą być twarde
Anulka buziaki!
ja tez na takie małosolne się piszę, zawsze i wszędzie:-)
Miłego wieczoru!