reklama

Odskocznia;))))

reklama
Pamiętacie jeszcze kim jestem;-)

Po 8 godzinach pracy przed komputerem, nie miałam siły jeszcze w domu go włączać.
Od czwartku jestem niestety na l4, niestety, bo jednak chciałam dłużej popracować :zawstydzona/y:
angel - gratulacje serduszka, teraz już będzie z górki :tak:
zjola - uważaj na siebie na tej wycieczce :-)
czarna - jak sobie radzisz z chłopaczkiem ? ;-)
gatto - jak twoja tarczyca? byłam po wynik pare tyg temu, na szczęście nic strasznego - tzn to jest to o czym każdy boi sie usłyszeć.
plenitiude - leci ten czas - a dopiero co się pytałam o imię , skąd takie, a tu już tyle czasu poza brzuszkiem ;-)
emy - strasznie się cieszę że jesteś tutaj w PL, kiedy masz mieć cesarkę? tyle doczytałam, ale daty nie zauważyłam :zawstydzona/y:
aniunnia - zagląda? :eek:

U mnie w miarę dobrze, w miarę bo przez te zmiany pogody, strasznie glowa mnie boli, 2 tyg temu złapałam przeziebienie - wiecie w biurze w klimie 23-24 na zewnatrz 35 + zimna woda , zrobiło swoje. wzięłam kilka dni l4, wróciłam do pracy i poszłam w środę na wizytę - planowaną, a gin mi mówi że widzi mnie na zwolnieniu, bo szyjka ma 3 cm a mogłaby mieć więcej, woli dmuchać na zimne - rozumiem jego, i robię jak każe.
Na 70% będzie mały przystojniak Cezary :-) na ten moment jest o cały tydzie starszy niż pokazuje mój suwak :tak: ale jak będzie niespodziankę to się nie obrażę - byle zdrowe:tak: koleżanka kilka tyg temu urodziła synka, a szła na porodówke z różwymi ciuszkami i w domu wszystko na różowe :-D:-D

Buziaczki for all :*

Angel super! bardzo sie ciesze!! teraz jak ci beda przychodzily jakies glupoty do glowy to cie palne naprawde! :-)

no masz pozwolenie będziesz mogła palnąć z całej siły aż zagrzmi :-D:-D:-D:-D:-D

anastazja pewnie ze pamietamy ;-):-D GRATULUJE syneczka !!!!!!!!!!!piękne imię przystojniaczek Cezary:-)
anulka buziaki :*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
Angel , no super !!! gratuluje :0 ) i juz się nie zamartwiaj
Ewcia , częściej zaglądaj do nas i napisz coś o Mikołaju ... bo dawno cię nie było :)

Anastazja , wołałam i wołałam , z resztą nie tylko ja :-D nawet Anulka się wcześniej od ciebie odnalazła . Ale fajnie , że jesteś , i suwak normalnie popedził jak szalony . Gratuluje syneczka :)
Ja już się przyzwyczaiłam do chłopaczka , nie wiem jak to było , jak go nie było:tak:

Anastazja no nareszcie, bo juz sie martwilam, ze masz zle wiesci o tarczycy, ale na szczescie wszystko ok.
Moja tarczyca to nawet nie wiem gdzie jest, chyba ja jakos wyrzucili, czy spalili, a bo ja wiem, co szpital z takimi skarbami robi???:confused::-D:-D taki zarcik! mam sie dobrze, bez tarczycy:tak:

Anulka, Zjola oj w tylek za takie gadania o babciach! Niezbadane sa wyroki boskie!! Ja tam jeszcze licze i licze:tak:

ANULKA,ZJOLKA nie gniewajcie się,że też i tutaj przywlekamy temat kolek i pieluch,jakoś częściej "stara gwardia" zagląda na odskocznie niż cpp,tam już królują "młodsze"okazy. Piszcie ,odzywajcie się,zostańcie tu z nami...Może na nowo rozkręcimy wątek jak za starych dobrych czasów;))) ANGEL i co panikaro?;)Rośnie sobie fasoleczka,rośnie:))))Gratuluje wizyty serduszkowej:))) ANASTAZJA jak lekarz każe to mus,leżakuj,odpoczywaj,szyjka jakaś krótka nie jest,ale lepiej sobie ją utrzymac na tej długości,nie forsować się.Twój suwaczek też nieźle zasuwa:) ANIOŁKOWA MAMO gdzie zniknęłaś na tak długo?Jakoś mi tak lżej,ze nie tylko ja popełniam ten "rodzicielski grzeszek" spania z pociechami;))))Dzisiaj znowu dostałam z prawego sierpowego prosto w oko...ale co zrobic;) ANULKA co do tej wścibskiej dziewuchy to musiałam się gryźć w język bo nie chciałam robić zadymy ze względu na eMa-to żona jego najlepszego przyjaciela,do tego jest chrzestnym ich synka...Towarzystwo by się poróżniło i później dziwne byłyby kontakty,spotkania...Ktoś musiał być mądrzejszy-teraz wyszło,ze akurat ja ;))))))))))))

reklama
Emka no widzisz jaka dzielna dziewczynka z ciebie :tak::tak:

Lili tak, trzeba bylo zrobic scyntografie czyli naladowac mnie jodem, ktorym ten typ raka sie zywi i potem zrobic obraz calego ciala. Na szczescie nigdzie nie bylo juz komorek rakowych czyli wyglada na to, ze zostal wyciety wraz z tarczyca i poszedl na bakutyl:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry