reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-DWariatki:-D Wywalczymy super alimenty na siebie i na dzieci i zycie rózowe:-D:-D:-D Przecież nie musimy się całować,wystarczy tylko razem dbać o dzieci i na zmiane gotować i sprzątać:-D:-D:-D

Ja wręcz nie cierpie jak dziewucha się do mnie jakaś zbliza,a mam taką jedną sąsiadkę co lubi sie przytulać,powaga heheh no co ja się ją naopierdalam to ręce opadają...

reklama
Dzień dobry:tak:
Hihihi wypisuję się z tego forum:szok::cool2::-D co tu sie wyrabia:rofl2::eek::happy:
Emka, Prija i Gatto ustawiam Was do pionu:-D:-p:-) musze po bronić Waszych M:cool2::cool2::cool2: bo gdyby nie ich flegmatyczne ruchy nie było by Waszych dziewczyn:-D i tak swoją drogą kiedy indziej się Wam podobają ich ruchy:-D:cool2::-p więc wdech, cyc do przodu i bić się w piersi że przeszło Wam coś takiego przez myśl :-D:-D:-D
Karola dzięki Bogu Oliwka je nutra. Myślałam że będzie gorzej. Ale za pierwszym razem troszke się skrzywiła a potem już szło z górki. Ja jak bym była na Twoim miejscu w tym schowku bym na zawał padła. Nawet bym tam nie weszła nigdy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry