Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

A ja Go prosiłam, żeby tego nie robił i strasznie to przeżywałam w tym śnie, jak się obudziłam to tak niezbyt dobrze się czułam
To chyba przez te nasze wczorajsze rozmowy:-) I w ogóle czuję się jak kapeć

.to dobrze,zę mała je nutramigen.wiesz ona jesio nie zna az tak duzo smaków to nie jest az tak żle...

polew co nie miara,a jak juz sam się ogarnie i chce mi pomóc to mu mówie" w dupeczke mnie pocałuj i powiedz czy było miło"

suchary takie lecą,że szok
,a ten wiecznie ździwiony
.to teraz jak skadś przychodzimy to pierwsze co robi to rozbiera Alicje
.można? można...
.
ale w sumie ty nic nie pisalas o homoseksualizmie kobiet

nadawalaby sie na narzecona
co prawda nie lubi dotykania, ale wizualnie mozna sie z nia pokazac na miescie

Czasami wyskocze do miasta na jakieś ekspresowe zakupy,załatwianie spraw i dopiero w połowie drogi zerkne w lusterko i padają słowa: ja pierd...znowu zapomniałam się ogarnąć

Ogólnie mam to gdzieś ale przeważnie mam takie głupie szczęście,ze ktoś znajomy na mnie wpada i później pewnie komentuje mój "dziwny"stan.

a to dlatego,ze to był taki labirynt piwnic i można było przejść tymi korytarzami kilka bloków,więc zawsze jeśli nie moim wejsciem to innym mógł wejść jakiś zbok,złodziej,a moja piwnica była za takim zakrętem,więc gdyby ktoś zaszedł mnie od tyłu to ucieczki bym nie miała
Raz sąsiad się przekonał co potrafię w chwili zagrożenia

Osioł przed drzwiami zostawił śpiącą córkę w wózku i sam zszedł na paluszkach na dół,zeby jej nie budzić,piwnice miał obok mojej...więc jak usłyszałam szmer a raczej skradanie się to wyskoczyłam w pełnej gotowości a ten ze strachu wypuścił siatkę ze słoikami-szlag trafił zaprawy i sen młodej,wyła jak syrena ze strach.

Sama wtedy z chęcią posłucham jak mi było dobrze,co robiliśmy i gdzie