Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,ale banan kochana jeszcze ciężej więc uważaj
ja np o tym nie wiedziałam,nie podkładałam małej śliniaków i efekt jest taki,że kilka fajnych ciuszków poszło do kosza
...teraz mam nauczkę...
...to dobrze,ze znalazł się ktoś kto zajmie się mała,kto pokazał ci jak prawidłowo się nią zajmować...swoją drogą kiedyś ludzie nie zwracali uwagi na to jak noszone były dzieci,jak układane itd i jakoś wszystkie się rozwijały...teraz jak np opowiadam o czymś np prababcią Alicji to ręką machaja i twierdzą,że doszukuje sie problemów...także juz nic nie opowiadam,bo i tak wiedzą lepiej...co do wietrzenia pomieszczeń...my wietrzymy tylko jak wychodzimy,a tak to wiadomo,że ciężko,żeby dziecka nie przeziębić...mieszkamy w blokach,kaloryfery itd powietrze suche...generalnie nie znam się na tych wszystkich pochłaniaczach,higrometrach itd...
a tu ceny nie lepsze. My za puszkę Hipp Bio Comfort 300gr płacimy 29zł,a mała ma ją na 2,5 dnia
Niby to normalne. No nie wiem. Co do słoiczków to ten z BoboVity jest dobry? Poszukam jeszcze z Hippa, ale ten już kupiłam. A jak podgrzewacie?
Teraz czekamy na reakcję. Podgrzałam w podgrzewaczu tylko nie wiem jak sprawdzić czy dobra temp. Mam nadzieję, że była dobra
U mnie nici ze spaceru bo leje