reklama

Odskocznia;))))

Elka no wiesz, przynajmniej zmien rower!!! :-D:-D

Emka ropa powiadasz......hmmmmm...na ropie mozna zarobic i to sporo, zaraz, zaraz, niech pomysle, jak by cie tu wykorzystac :-D:-D:-D

Aaaa Elka podobno najlepszy krem na zmarszczki to w lidlu jest z serii Cien i tu pisze calkowicie serio dziewczyny, kosztuje tyle co nic, a z jakichs tam niemieckich badan wynika, ze jest najlepszy pod wzgledem skladu i funkcjonalnosci...wiec nie opierdzielac sie tylko do Lidla marsz! Ja sie wybieram w poniedzialek :tak:

reklama
Gatto nie dasz rady wpasc na pomysl jak mnie -rope wykorzystac w celach zarobkowych hehe nie ma takich desperatow;)
To mam miec twarz wygladzona a reszte jak u starej baby?hehe a co jak kochanka gdzies wynajde?;) sciagne spodnie i posladki mi zjada do kolan? Sciagne stanik i cycki zawisna na pepku? Musialabym w takim kremie lezec pol roku;)

Emka czuje sie calkiem calkiem, no coz mam zrobic staram sie jak moge:tak:;-)A Ty glupoty gadasz, stara ropa tez se wymyslilas:-D:-D:-Dz drugiej strony ropa jest bardzo cennym surowcem wiec wiesz moze nie jest najgorzej:-Dno wiesz nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej kolana sa w sumie wyzej niz kostki:-D

Gatto dzieki za cynka jak bede w Lidlu to zerkne jak mi skleroza pozwoli, ciekawa jestem czy te kremy u nas to te same co za granica bo roznie to bywa...

Elka no tego wlasnie ja tez wiem, w sensie tych kremow, ale w rezultacie nie bylam w Lidlu, bo mam mase rzeczy na glowie.
Jutro wybieram sie zrobic z siebie czlowiaka czyli do fryzjera:-D a w sobote juz tradycyjnie ruszamy na Oktoberfest! To bedzie juz drugi w zyciu Cri, zapowiada sie niezla imprezowiczka:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry