reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej.
Pisalam niedawno ale Emka mowi,ze tu juz nikt nie zaglada i zebym zagasila swiatlo :-D no to juz nie zagladalam kawal czasu.
Trudno sie rozstac z tyloma fajnymi osobami,z ktorymi sie tyle przezylo ale inne watki mi nie odpowiadaja.
Z kosmetykow z Lidla polecam perfumy Suddenly ktore sa bardzi udana podrobka Coco Chanell Mademoisell:) kosztuja mniej niz 20 zl albo kolo 4 euro:) a ponoc najlepsze znawczynie tematu sie nie orientuja,ze to podróbka:)[FONT=Arial, serif][/FONT]Wiec mozna zazyc odrobine luksusu:)) za male pieniadze:) Mam i polecam:)
Emka na pewno nie jest tak zle jak mowisz z tym Twoim wygladem:)) pewnie jestes wiele mlodsza ode mnie i masz wieksze pole po popisu.
Wystarczy sobie zrobic brwi,podmalowac troche kredka,lekko oczko podmalowac,troche bronzera na kosci policzkowe i od razu lepiej sie wyglada.
napisalabym jeszcze duzo ale mam akurat akurat moj "czas wolny" bo Mala spi wiec musze isc do kuchni gotowac.

Aniolkowa hahaha dobre z tym wolnym czasem, w ktorym to musisz gotowac....:-D

Mala mnie dzis wola i wola i krzyczy przy tym: "kaka" i "kaka"...se mysle: co jest zgrane? ide do sypialni a tam taki wielgachny pajak w rogu przy suficie, ze az mi slabo zrobilo:eek: zabilam dziada miotla, ale do tej pory mnie trzyma obrzydlistwo wrrrr:baffled:

Aniolkowa to dalas teraz..zaraz mi napiszesz,ze dzieli nas 20lat roznicy;) mam 33... zajrzyj na wiesci od rozpakowanych,ze starej ekipy jest tam Karola,Kwiatuszek,Czarna sporadycznie zaglada,Lili jest. Moze i Gatto bedzie tam nas odwiedzac.

Gatto a to kaka cholerna Was napadla,blee. Ja mam w rogu ogrodu domek drewniany,czesto lece w ten kat,zeby siostrze przez plot cos podac albo odebrac..i tak ostatnio biegiem wpadlam za ta szopke prosto w mega pajeczyne i mega pajaka,az stanelam blada a siora krzyczy-podejdz blizej,masz go na glowie,zrzuce go! Po tych slowach z ust wydobylam tylko-kur..bo umre,ratuj,ja pierd...pol wsi mnie slyszalo;)

Ja pajakow sie nie boje;-) zwlaszcza gdy sa daaaaaleko:-Dale jakbym wpadla twarza w pajeczyne i miala takiego pajaka na srodku ryjka to bym chyba wykorkowala:szok:

Czasem zagladam na rozpqakowane zeby poczytac co u dziewczyn ale tam w wiekszosci dzieciakowe sprawy a ja jestem w tym zielona:eek:

Elka my wlasnie tez zielone w tych sprawach,wiec ciagle panikujemy,pytamy itd stad tyle tematow o dzieciach,wiekszosc dziewczyn na watku ma pierwsze dziecko ,uczymy sie tego matkowania. Nie boj nic,dolaczysz do nas z malym smykiem i to pewnie szybciej niz Ci sie wydaje:) glowa do gory nasza wojowniczko-kto jak nie kobieta podola wszystkiemu?!

reklama
Gatto ja w moim wolnym czasie rozwijam swoje hobby po prostu-kulinaria te sprawy:)
A o pajakach nie mowcie nic...Do Irlandii dostaly z paczkach z bananami sie jakies male jadowie pajki,ktore gryza na smierc.Juz sa pierwsze ofiary.Teraz jak widze jakiegokolwiek to niestety zamiast za okno wedruje pod but:((
Emka ja tez mam czydziesciczy lata:) tosmy sie zgadaly:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry